DOLAR 45,2057 0%
EURO 53,0405 -0.11%
ALTIN 6.702,45-0,19
BITCOIN 35393070.20565%
Ankara

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

Yüreğir Belediyesi’nden ‘Arabada Derbi Keyfi’

Yüreğir Belediyesi’nden ‘Arabada Derbi Keyfi’

ABONE OL
20 Mart 2021 17:54
Yüreğir Belediyesi’nden ‘Arabada Derbi Keyfi’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yüreğir Belediyesi 21 Mart Pazar günü oynanacak Beşiktaş Fenerbahçe derbisini Millet Bahçesi’nde kuracağı dev ekranlarda yayınlayacağını duyurdu.
Yüreğir Belediyesi daha önce koronavirüs kısıtlamaları nedeniyle zor bir süreç yaşayan vatandaşlar için Millet Bahçesi’nde ‘Arabada Sinema Günleri’ etkinliği düzenlemiş, ses getiren etkinlik çok beğenilmişti.

Resim önizlemesi
Bu kez hafta sonu oynanacak Beşiktaş Fenerbahçe derbisini Yüreğir Millet Bahçesi’nde kuracakları dev ekranlarda yayınlayacaklarını duyuran Yüreğir Belediyesi, sporseverlere sosyal medya hesaplarından yayınladığı video ile çağrı yaptı.
Tıpkı ‘Arabada Sinema Keyfi’nde olduğu gibi maçı dev ekranlarda izlemek isteyen sporseverler etkinliğe araçları ile katılabilecekler.
Sosyal mesafe kuralları çerçevesinde araçlarından inmeden dev ekranlardan maçı izleme şansına sahip olacak Adanalılar, maç esnasında yapılacak frekans duyurusu ile maçın sesini araçlarındaki radyolardan duyacaklar.
Adanalıları ‘Arabada Derbi Keyfi’ne davet eden Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, “Biz tüm tedbirlerimizi aldık. Misafirlerimiz de zaten kendi araçlarında olacaklar. Hafta sonu için güzel bir etkinlik olacak. İyi olan kazansın. Tüm Adanalıları arabada derbi heyecanını yaşamaya davet ediyorum.” dedi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.