ANKARA – BHA
Marmara ve Ege’de parçalı ve çok bulutlu, yer yer sağanak yağışlı hava beklenirken, İç Anadolu’da Ankara başta olmak üzere aralıklı yağış öngörülüyor. Karadeniz genelinde sağanak ve yer yer gök gürültülü yağış görülmesi, Orta Karadeniz’de ise yağışların kuvvetli olması bekleniyor.
Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da parçalı bulutlu hava hakim olurken, bazı bölgelerde yağış geçişleri görülecek. Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun doğusunda çığ tehlikesine karşı uyarı yapıldı.
Marmara’nın doğusu, Batı ve Orta Karadeniz ile Yozgat, Tunceli ve Bingöl çevrelerinde yerel kuvvetli yağış beklenirken, batı kesimlerde sıcaklıkların 6 ila 10 derece düşeceği tahmin ediliyor. Marmara ve Kuzey Ege’de rüzgarın 40-60 kilometre hızla eseceği bildirildi.
Büyük şehirlerde ise İstanbul’da 9-11, Ankara’da 8-16 ve İzmir’de 13-17 derece aralığında sıcaklık bekleniyor.
EĞİTİM
01 Mayıs 2026SPOR
01 Mayıs 2026EĞİTİM
01 Mayıs 2026SPOR
01 Mayıs 2026SPOR
01 Mayıs 2026EĞİTİM
01 Mayıs 2026EĞİTİM
01 Mayıs 2026
1
Çukurova Ankaralılar Derneği Kahvaltı da Buluştu
947 kez okundu
2
Adana’da sivil toplum ve eğitim camiası iftar sofrasında buluştu
657 kez okundu
3
Alanya Aksaraylılar Platformu’ndan Geleneksel İftar Yemeği
401 kez okundu
4
YEGESİAD’IN İFTAR PROGRAMI YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ
302 kez okundu
5
MEHMET COŞKUN: “ADANA DAHA İYİ YÖNETİLMEYİ HAK EDİYOR”
231 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.