Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, 14 Temmuz Çarşamba günü saat 10.00’da ‘Halk Günü’nde vatandaşlarla buluşacak. Halkın istek ve belediyeden beklentilerini doğrudan belediye başkanına ilettiği halk günleri toplantıları Yüreğir Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilecek.
‘Halk Günü’ toplantısında Yüreğirliler, Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir ile birebir görüşecek. Başkan Kocaispir, amaçlarının tüm Yüreğir ile doğrudan iletişim kurmak ve sorunlara hızlı çözüm üretmek olduğunu belirtti. Başkan yardımcıları ve tüm birim müdürlerinin hazır bulunacağı ‘Halk Günü’ toplantısında talepler ve öneriler ilgili müdürlüklere iletilecek. Bazı talep ve öneriler anında çözüme kavuşturulacak, zaman gereken konularda ise hazırlanan form sayesinde vatandaşın talebinin takibi yapılacak.
EĞİTİM
11 Nisan 2026SPOR
11 Nisan 2026EĞİTİM
11 Nisan 2026SPOR
11 Nisan 2026SPOR
11 Nisan 2026EĞİTİM
11 Nisan 2026EĞİTİM
11 Nisan 2026
1
Öztürk Ailesinden Geleneksel İftar Programı…
91 kez okundu
2
Başkan Yusuf Kanlı’dan taksici esnafına destek!
68 kez okundu
3
Tamer Dağlı: Adana gençliğini Türkiye Yüzyılı’na Hazırlıyoruz”
52 kez okundu
4
CHP’nin “Millet iradesine sahip çıkıyor” Mitingi Burdur’da
46 kez okundu
5
Ereğli Siyasetinde "Anahtar" Değişimi
43 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.