Büyükşehir çalışıyor, yollar asfaltlanıyor!
Başkan Kocaispir’den Berber Ve Kuaförlere Destek!
30.05.2021 - Pazar 19:58
Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, berber ve kuaförlere destek paketi hediye etti. Başkan Kocaispir, “Her zaman esnafımızın yanında olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz” dedi. İki yıla yaklaşan koronavirüs salgını sürecinde uzun süre kapalı olan ve salgından en çok etkilenen berber ve kuaförlerin hizmet standardını yükseltmek için harekete geçen Yüreğir Belediyesi, ilçede bulunan 450 berber ve kuaföre destek uygulaması başlattı.
Yüreğir’de faaliyet gösteren kadın erkek tüm kuaför ve berberleri tek tek ziyaret etmeye başlayan Yüreğir Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, usta önlüğü, tıraş örtüsü, havlu paketi ile içerisinde çay, kahve, şeker ve bardak bulunan kolileri esnafa dağıttı.
Ekiplerin Yavuzlar Mahallesi esnaf ziyaretine eşlik eden Başkan Kocaispir, “Berber ve kuaförlerimize imkânlarımız ölçüsünde küçük bir destek sağlıyoruz. Her zaman esnafımızın yanında olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Benzer uygulamalarımızı diğer esnaf kardeşlerimizin için de planlıyoruz.” diye konuştu.
Yüreğir Belediyesi’nin destek paketi hizmetinden dolayı memnuniyetini dile getiren berber ve kuaför esnafı Başkan Kocaispir’e teşekkür etti.
RTÜK LGBT’nin sıradanlaştırılmasına geçit vermedi; Passages" filmi için idari para ve katalogdan çıkarma cezası
Fenerbahçe evinde Aston Villa'ya tek golle mağlup oldu
Emekli Sandığı emeklilerinin maaş farkları yarın ödenecek
Başkan Çetin’den Beldibi’ne yol müjdesi
Erdoğan, MHP Genel Başkanı Bahçeli’yi Beştepe’de kabul etti
Galatasaray, Atletico Madrid’e geçit vermedi: Puanlar paylaşıldı
Ticaret Bakanlığı’ndan çevrim içi satış yapanlara ürün güvenliği rehberi
Başkan Parlak’tan çocuklara yarıyıl sürprizi
Tedesco: “Transfer pazarı çılgın, son gün her şey değişebilir”
Tüketici hakem heyetlerine 2025’te 907 bin başvuru yapıldı