Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Akdeniz, Dervişler ve Sarıçam mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Yeni yapılan muhtarlık binaları ve yenilenen parklarda incelemelerde bulunan Başkan Kocaispir mahalle sakinlerini dinledi.
Yüreğir’de insan odaklı sosyal belediyecilik anlayışı ile yaptığı çalışmalarla vatandaşlarının takdirini toplayan Başkan Kocaispir, sık sık mahalle ziyaretleri yaparak sorunları yerinde tespit ediyor.
Halka iç içe vakit geçirmeyi seven Başkan Kocaispir, birebir yaptığı ziyaretlerde kendisine iletilen şikayet ve taleplere imkanlar ölçüsünde anıda çözüm üretiyor.
Sosyal mesafeye dikkat ederek gerçekleştirdiği ziyaretlerine Akdeniz, Dervişler ve Sarıçam mahalleleri ile devam eden Başkan Kocaispir, yeni yapılan muhtarlık binaları ve yenilenen parklarda incelemelerde bulundu.
Çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Kocaispir, “Şu ana kadar 9 mahallemize yeni muhtarlık binası kazandırdık, 10 mahallemiz için de çalışmalarımız devam ediyor. Yine bunların yanı sıra tadilata ihtiyaç duyulan binalarımızın da bakım ve onarımlarını yapıyoruz. İlçemiz geneline bütün parklarımızı yeniliyoruz. Yeni muhtarlık binalarımız ve yenilenen parklarımız mahalle sakinlerimize hayırlı olsun.” dedi.
Mahalle sakinleri ve muhtarlar yapılan çalışmalar ve hizmetleri için Başkan Kocaispir’e teşekkür etti.
EĞİTİM
18 Nisan 2026SPOR
18 Nisan 2026EĞİTİM
18 Nisan 2026SPOR
18 Nisan 2026SPOR
18 Nisan 2026EĞİTİM
18 Nisan 2026EĞİTİM
18 Nisan 2026
1
Adana’da sivil toplum ve eğitim camiası iftar sofrasında buluştu
647 kez okundu
2
Alanya Aksaraylılar Platformu’ndan Geleneksel İftar Yemeği
397 kez okundu
3
YEGESİAD’IN İFTAR PROGRAMI YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ
295 kez okundu
4
MEHMET COŞKUN: “ADANA DAHA İYİ YÖNETİLMEYİ HAK EDİYOR”
218 kez okundu
5
Başkan Çay’dan Personele İkramiye!
196 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.