Ülkücü şehit Yunus Uzun vefatının 34. yıldönümünde kabri başında anıldı. 10 yıla yakın bir müddet mahkemelerde yargılanarak, cezaevinden cezaevine sürgün edilen ve son olarak sürgün edildiği Aydın Özel Tip Kapalı Cezaevi’nde elektrik çarpması neticesi şehit düşen ülkücü şehit Yunus Uzun, Çukurova ilçesine bağlı Kaşoba Köyü’nde ki kabrinde dualarla anıldı.
Karaisalı Ülkü Ocağı tarafından Ülkücü Şehit Yunus Uzun ve tüm şehitler için indirilen 34 adet Kur’an-ı Kerim hatminin duası Çukurova ilçesine bağlı Çungurlu köyü mezarlığında bulunan Yunus Uzun’un kabri başında yapıldı. Düzenlenen programa Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut, Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, Karaisalı Ülkü Ocağı Başkanı Kenan Küçük, Meclis Üyesi Abdullah Kaçar, Ülkücü şehit Yunus Uzun’un ağabeyi İbrahim Uzun ve vatandaşlar katıldı.
EĞİTİM
20 Mayıs 2026SPOR
20 Mayıs 2026EĞİTİM
20 Mayıs 2026SPOR
20 Mayıs 2026SPOR
20 Mayıs 2026EĞİTİM
20 Mayıs 2026EĞİTİM
20 Mayıs 2026
1
Trump’tan seçim sonrası ilk mülakat
7711 kez okundu
2
Avusturya başbakanı Sebastian Kurz ile ilgili bilinmeyenler
4652 kez okundu
3
Joe Biden 6 aylık hedeflerini açıkladı. Senato buz gibi…
2826 kez okundu
4
Putin’den Ermenistan’ı yıkan açıklama: Karabağ Azerbaycan’ın ayrılmaz bir parçasıdır!
1850 kez okundu
5
Kıvanç Tatlıtuğ’dan evliliğine dair çok çarpıcı röportaj.
1743 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.