1 Ocak-14 Şubat 2025 tarihleri arasında Trafik ekiplerimizce; “Makas Atma” olarak tabir edilen art arda birden fazla tehlikeli şekilde şerit değiştirme ihlali ile ilgili toplam:
12 bin 919 adet sürücüye/araca işlem yapıldı.
İçişleri Bakanlığı olarak, bu ihlalin ve yol açtığı kazaların önlenmesi amacıyla; idari yaptırımların artırılması, sürücü belgesinin geri alınması ve araçların trafikten men edilmesine yönelik mevzuat çalışmalarımız tamamlanmak üzere.
Türkiye Tech Visa Programı’na yurt dışından büyük ilgi
Emniyet ve Jandarma trafik ekiplerimizce 6-13 Şubat 2025 tarihleri arasında:
Yerlikaya, ”İçişleri Bakanlığı olarak, bu ihlalin ve yol açtığı kazaların önlenmesi amacıyla; idari yaptırımların artırılması, sürücü belgesinin geri alınması ve araçların trafikten men edilmesine yönelik mevzuat çalışmalarımız tamamlanmak üzere. Unutmayın! Trafikte makas atmak sadece kendi canınızı değil, diğer sürücülerin hayatını da tehlikeye atar.” ifadelerini kullandı.
EĞİTİM
03 Mayıs 2026SPOR
03 Mayıs 2026EĞİTİM
03 Mayıs 2026SPOR
03 Mayıs 2026SPOR
03 Mayıs 2026EĞİTİM
03 Mayıs 2026EĞİTİM
03 Mayıs 2026
1
Adana’da iki ayrı yerde çıkan yangın kokuttu!
64 kez okundu
2
Korsan otoparkçılık yapan 2 zanlı yakalandı
51 kez okundu
3
Adana’da 12 torbacı tutuklandı…
48 kez okundu
4
FETÖ üyesi oldukları iddiasıyla yargılanan 3 sanığa hapis
48 kez okundu
5
Karataş’ta 3 milyonluk rüşvet operasyonu
46 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.