POZANTI BELEDİYESİNİN SU TANKERLERİ YANGIN NÖBETİNDE
Pozantı Belediyesi’nin Ağustos Ayı olağan meclis toplantısı gündem maddelerinin görüşülmesi sonrası söz alan Cumhuriyet Halk Partisi Meclis Üyesi Seyhan İnce, Başkan Mustafa Çay’a hitaben, “Pozantı’da çıkacak olası büyük yangın halinde Orman Bölge Müdürlüğü’ne destek verecek planınız var mı?” diye sorunca, Başkan Çay da, “İçme suyu problemi hariç sulama gibi durumların tamamı iptal edilerek, arazözler dolu vaziyette yangın nöbetinde” şeklinde cevap verdi.
“SULAMA BİLE YAPILMIYOR”
Geçtiğimiz günlerde küçük çaplı 3 yangın vakasının gerçekleştiğini hatırlatan Başkan Mustafa Çay, hem ASKİ’nin hem de Pozantı Belediyesi’nin araçlarının bölgeye sevk edilerek, yangının büyümeden söndürülmesine katkı sunduklarını dile getirdi. Jandarma ve polis ekiplerinin sürekli teyakkuz halinde kontrol gezileri yaptığını ifade eden Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, “Pozantılı vatandaşlarımız yangın konusunda çok duyarlı davranıyor. Pozantı Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri Sarıçam ve Aladağ’daki yangınlara müdahale için ekip gönderdi. Belediyemizin tanker araçları dolu bir şekilde bekletiliyor. Sulama bile yapılmıyor. İçme suyu ve depo dolumu dışında hiçbir şekilde tanker araçlarını vatandaşlarımızın hizmetine sunmuyoruz” dedi.
“SÜREKLİ HALKI BİLGİLENDİRİYORUZ”
Yangınların her anlamda değerlendirilebileceğini de belirten Başkan Çay, “Hava sıcak, otlar kuru. En küçük bir kıvılcımda alev alabilir. Kızılçam bölgesindeyiz. Vatandaşlarımızın duyarlılığı ve alınan tedbirlerle işi iyi götürüyoruz. Ormanlık alan geniş, nüfus yoğun. Kaymakamlık talimatı ile orman içinde ateş yakmanın yasak olduğunu belediye hoparlöründen sürekli anonslar yaparak halkı bilgilendiriyoruz” şeklinde meclis üyelerine bilgi sundu.
EĞİTİM
19 Nisan 2026SPOR
19 Nisan 2026EĞİTİM
19 Nisan 2026SPOR
19 Nisan 2026SPOR
19 Nisan 2026EĞİTİM
19 Nisan 2026EĞİTİM
19 Nisan 2026
1
Trump’tan seçim sonrası ilk mülakat
7673 kez okundu
2
Avusturya başbakanı Sebastian Kurz ile ilgili bilinmeyenler
4622 kez okundu
3
Joe Biden 6 aylık hedeflerini açıkladı. Senato buz gibi…
2766 kez okundu
4
Putin’den Ermenistan’ı yıkan açıklama: Karabağ Azerbaycan’ın ayrılmaz bir parçasıdır!
1810 kez okundu
5
Kıvanç Tatlıtuğ’dan evliliğine dair çok çarpıcı röportaj.
1711 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.