ÜRETİLEN KAMERİYELER İLÇE MAHALLELERİNE DAĞITILMAYA BAŞLADI
Pozantı Belediyesi atölye ekiplerinin düşük bütçeyle imal ettikleri üzeri kapalı kameriyeler, Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın talimatlarıyla ilçenin 11 mahallesine dağıtılmaya başlandı.
Dışarıdan tanesini 3 bin beş yüz liraya satılan üzeri kapalı kameriyeler, Pozantı belediyesinin atölye ekipleri tarafından sadece bin üç yüz liraya mal ediliyor. Atölye ekibinin ürettiği ilk 5 kameriye Başkan Çay tarafından Atatürk Kültür Merkezi yanına yapılan Teras Park alanına monte edilmiş, 4 adet Çukurova Üniversitesi Onkoloji Hastanesine, 2 adette Karataş Belediyesine hediye edilmişti. Şimdi ise üretken belediyecilik anlayışını daha da benimseyen Pozantı Belediyesi, ilçeye bağlı 11 mahalleye vatandaşların oturup dinlenmesi için 2’şer adet kameriye gönderimine başladı.
Her gün yeni bir hizmet anlayışımız ile Pozantılı’nın yüzünü güldürüyoruz. Mazeret değil, hizmet üretiyoruz diyen Belediye Başkanı Mustafa Çay, “bugün yine hayırlı bir görev ve hayırlı bir hizmetle karşınızdayız. Bu üzeri kapalı kameriyeler Pozantı Belediyesinin atölye ekibi tarafından imalat yapıldı. Demir atölyesi ve marangoz atölyemizde yapılan bu 22 adet kameriyeler bugün itibariyle 11 köyümüze teslim edilmek üzere birazdan yola çıkacak. Köy meydanlarında yaşlı ablalarımız ve amcalarımızın oturup dinlenebilmesi için bugün sevklerini gerçekleştiriyoruz. Allah’ın izniyle Pozantı Belediyesi üretmeye devam ediyor. Az paraya çok iş yapmayı beceriyoruz. Bu gördüğünüz kameriyeler piyasada demir kalınlığı daha ince olmasına rağmen yaklaşık 3 bin beş yüz liraya satılırken bizim atölyelerimizde malzemelerini kendimiz alarak teknik personelimiz yaklaşık bin üç yüz liraya mal ediyoruz. Yani yarı yarı fiyata hatta yarıdan aşağı fiyata hem ağlamadan sızlamadan üretiyoruz, bırakın merkezi bütün köylerimize kadar dokunmaya gayret ediyoruz. Köylerimize ve halkımıza hayırlı olsun.” Dedi.
EĞİTİM
19 Nisan 2026SPOR
19 Nisan 2026EĞİTİM
19 Nisan 2026SPOR
19 Nisan 2026SPOR
19 Nisan 2026EĞİTİM
19 Nisan 2026EĞİTİM
19 Nisan 2026
1
Diyarbakır Milletvekili Ataman’dan katil Netanyahu’ya sert tepki: Kudüs’ü yeniden fethettirirsiniz
332 kez okundu
2
Öztürk Ailesinden Geleneksel İftar Programı…
100 kez okundu
3
Başkan Yusuf Kanlı’dan taksici esnafına destek!
72 kez okundu
4
Tamer Dağlı: Adana gençliğini Türkiye Yüzyılı’na Hazırlıyoruz”
57 kez okundu
5
CHP’nin “Millet iradesine sahip çıkıyor” Mitingi Burdur’da
47 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.