RİZE- BHA
Rizede Hastanelerdeki eksik kadrolara atamalar yapılıyor.
Sağlık Bakanlığı tarafından 118. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası sonucunda Rize’ye 28 uzman tabip ve 62 pratisyen hekim kadrosu açıldı.

Rizeye açılan bu kadroların 9 u Pazar Kaçkar Devlet Hastanesine verildi. Açıklanan kadrolara, 4 Eylül 2024 Çarşamba günü kura ile yerleştirme işlemi yapılacak. Yerleştirme işlemini müteakip, yerleşen hekimlerin atamaları yapılacak ve ataması yapılan hekimler en kısa süre içinde görevlerine başlayacaklar.
İşte Pazar Kaçkar Devlet Hastanesine açılan kadrolar..
1 Acil Tıp Uzmanı , 1 Beyin ve Sinir Cerrahisi , 1 Genel Cerrahi Uzmanı , 1 İç Hastalıkları Uzmanı , 2 Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı , 1 Kulak Burun Boğaz , 1 Radyoloji Uzmanı , 1 Göğüs Hastalıkları Uzmanı .
EĞİTİM
19 Nisan 2026SPOR
19 Nisan 2026EĞİTİM
19 Nisan 2026SPOR
19 Nisan 2026SPOR
19 Nisan 2026EĞİTİM
19 Nisan 2026EĞİTİM
19 Nisan 2026
1
Sağlık Bakanı Memişoğlu: e-Nabız’a yeni özellik “İlacım Nerede?”
84 kez okundu
2
Nacar’dan Müslüm Polat’a teşekkür
72 kez okundu
3
Bakan Memişoğlu TEKNOKENT’te direksiyonsuz yolculuk yaptı
63 kez okundu
4
Sağlık Müdürleri İstanbul’da toplandı: Bakan Memişoğlu’ndan hizmet vurgusu
57 kez okundu
5
Bakan Prof. Dr. Memişoğlu’ndan yoğun mesai; 68 İl ziyareti; 98 yönetmenlik düzenlemesi
56 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.