Adana’nın Karataş ilçesi Kaymakamı Selami Alper Özkan’ın koruma görevini yapan Anıl Küçükçirkin, yaşanan trafik kazasında hayatını kaybetti.Kaza, Karataş ilçesinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Karataş Kaymakamı Selami Alper Özkan’ın koruması Anıl Küçükçirkin, arkadaşlarıyla birlikte otomobille dün gezmeye çıktı.

Bir süre sonra korumanın olduğu otomobil uçuruma yuvarlanarak deniz kenarına düştü. Olayda Küçükçirkin hayatını kaybederken, öğretmen arkadaşı Burak Akkuş ise ağır yaralandı. Yaralı hastaneye sevk edilirken, jandarma personeli Küçükçirkin’in cenazesini otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırdı. Cenazenin, Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde toprağa verileceği bildirildi.
EĞİTİM
26 Mayıs 2026SPOR
26 Mayıs 2026EĞİTİM
26 Mayıs 2026SPOR
26 Mayıs 2026SPOR
26 Mayıs 2026EĞİTİM
26 Mayıs 2026EĞİTİM
26 Mayıs 2026
1
Doğru emzirme yöntemleri nelerdir, sütün yettiği nasıl anlaşılır?
1677 kez okundu
2
2021 yılına girerken yeni saç modelleri kendini göstermeye başladı.
1244 kez okundu
3
Taylor Swift yeni albüm planları için düğmeye bastığını sosyal medyadan duyurdu!
1243 kez okundu
4
Bu kış kombinlere doyacağınız onlarca model ve onlarca detay.
1241 kez okundu
5
Takı ve makyaj uyumuna trend örnekleri sizler için derledik.
1172 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.