Zeydan Karalar, “Ayrım yok, hizmet var”
Adana Büyükşehir Belediyesi, Seyhan ilçesindeki Küçükoba Mezarlığı’nın en önemli eksiği olan caminin yapımını tamamlayarak vatandaşın hizmetine sundu. Küçükoba Mezarlığı Camisi’nin açılışına Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, CHP Adana Milletvekili Orhan Sümer, siyasiler, muhtarlar, bürokratlar ve vatandaşlar katıldı.
Kentin dört bir yanında eksik ve ihtiyaçları gidermek için gece gündüz çalıştıklarını söyleyen Başkan Zeydan Karalar, “Küçükoba Mezarlığı’nın en büyük eksiği olan camimizin yapımını kısa sürede tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Hayırlı olsun” dedi.
Bu ülkenin her vatandaşının 1. sınıf vatandaş olduğunu ve ayrım gözetilemeyeceğini belirten Başkan Zeydan Karalar, bölgeye yapılan ve yapılacak hizmetlerle ilgili bilgi verdi. Başkan Zeydan Karalar şunları söyledi: “Şu anda Adana’nın 30 yerinde yol çalışması yapıyoruz, 8 noktada bulvar çalışması gerçekleştiriyoruz. Bütün zorluklara rağmen önemli hizmetleri hayata geçirdik ve daha büyük hizmetleri hayata geçireceğiz. Kentin dört bir yanında eksik ve ihtiyaçları gidermek için gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz.”
Okunan Kur’an-ı Kerim’ın ardından caminin açılış gerçekleştirildi. Çevre mahallelerin muhtarları Başkan Zeydan Karalar’a teşekkür etti.
EĞİTİM
19 Nisan 2026SPOR
19 Nisan 2026EĞİTİM
19 Nisan 2026SPOR
19 Nisan 2026SPOR
19 Nisan 2026EĞİTİM
19 Nisan 2026EĞİTİM
19 Nisan 2026
1
Adana’da sivil toplum ve eğitim camiası iftar sofrasında buluştu
647 kez okundu
2
Alanya Aksaraylılar Platformu’ndan Geleneksel İftar Yemeği
397 kez okundu
3
YEGESİAD’IN İFTAR PROGRAMI YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ
295 kez okundu
4
MEHMET COŞKUN: “ADANA DAHA İYİ YÖNETİLMEYİ HAK EDİYOR”
218 kez okundu
5
Başkan Çay’dan Personele İkramiye!
198 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.