Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, AK Parti Adana İl Başkanı Ozan Gülaçtı ve MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı ile birlikte İlçe Belediye Başkan Adayları ile istişare toplantısı yaptı.
KOCAİSPİR’DEN CUMHUR İTTİFAKI ADAYLARI İLE İSTİŞARE TOPLANTISI
Cumhur İttifakı Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, AK Parti Adana İl Başkanı Ozan Gülaçtı ve Milliyetçi Hareket Partisi Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı ile birlikte Cumhur İttifakı Adana İlçe Belediye Başkan Adayları ile bir araya geldi.
Ortak akıl, katılımcı ve şeffaf bir yönetim anlayışıyla hareket ederek Adana için birlikte çalıştıklarını kaydeden Başkan Kocaispir, “Birlik ve beraberlik içerisinde dayanışmanın en güzel örneğini sergilediğimiz Cumhur İttifakımızın kıymetli paydaşları ilçe belediye başkan adaylarımızla şehrimizin güzel yarınları için istişarelerde bulunduk. Birlikte kazanacağız, Adana Kazanacak” dedi.
31 Mart yerel seçimlerinde birliğin gücüyle Adana’nın, Adanalının kazanması için Cumhur İttifakı olarak sağlam bir irade ortaya koyduklarını belirten Başkan Kocaispir, hep birlikte Adana için yan yana omuz omuza çalışmaya devam edeceklerini söyledi.
Şehrin tüm sorunlarını bildiklerini, Adana’yı daha yaşanabilir, daha gelişmiş ve daha huzurlu bir şehir yapmak için yola çıktıklarını ifade eden Başkan Kocaispir, “Adanalı hizmete susadı. Adanalı hizmet bekliyor, değişim istiyor. İnşallah hemşehrilerimizin takdiri ile Cumhur İttifakı’nın tüm adayları 15 ilçemizde kazanacak. Vatandaşımızın her bir sorununu önemseyen bir anlayışla, şehrimizin merkezinden en ücra köyüne kadar her yerde hizmet, herkese hizmet ulaştıracağız. 1 Nisan’da Adana’da hizmetin ve huzurun hâkim olduğu yepyeni bir dönem başlayacak.” diye konuştu.
EĞİTİM
26 Mayıs 2026SPOR
26 Mayıs 2026EĞİTİM
26 Mayıs 2026SPOR
26 Mayıs 2026SPOR
26 Mayıs 2026EĞİTİM
26 Mayıs 2026EĞİTİM
26 Mayıs 2026
1
Ali Çetin’den CHP’li belediyelere dikkat çeken çıkış: “Keşke eleştirecek hizmet bulabilsek”
385 kez okundu
2
''Terörsüz Türkiye'de siyaset olarak üzerimize düşeni yerine getirdik''
384 kez okundu
3
Diyarbakır Milletvekili Ataman’dan katil Netanyahu’ya sert tepki: Kudüs’ü yeniden fethettirirsiniz
376 kez okundu
4
“Rantçılarla, Kara Paracılarla, Tefecilerle Barıştınız, Bir Esnafla Barışamadınız”
370 kez okundu
5
Tamer Dağlı: “Üreticilerimizin Yanındayız”
364 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.