DOLAR 45,1973 0.02%
EURO 53,0787 0.07%
ALTIN 6.686,86-0,23
BITCOIN 36170662.53857%
Ankara

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

‘KISKAÇ-24’ operasyonlarında 55 şüpheli yakalandı.

‘KISKAÇ-24’ operasyonlarında 55 şüpheli yakalandı.

ABONE OL
1 Ağustos 2024 14:57
‘KISKAÇ-24’ operasyonlarında 55 şüpheli yakalandı.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İçişleri Bakanı Yerlikaya: 21 ilde FETÖ’ye yönelik son 4 gündür devam eden ‘KISKAÇ-24’ operasyonlarında 55 şüpheli yakalandı.

Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ‘FETÖ’cülere göz açtırmayacağız. Terör örgütleri ve onların iş birlikçilerine karşı operasyonlarımız kararlılıkla devam edecek️.’ ifadelerini kullandı.
Yerlikaya, Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı, KOM Başkanlığı ve TEM Daire Başkanlığı koordinesinde, il emniyet müdürlükleri TEM ve KOM şube müdürlüklerince yapılan çalışmalar sonucu Adana, Ankara, Balıkesir, Bursa, Çorum, Edirne, Elazığ, Gaziantep, Isparta, İstanbul, İzmir, Karabük, Kütahya, Ordu, Manisa, Mersin, Rize, Samsun, Siirt, Tekirdağ ve Yalova’da FETÖ’ye yönelik ‘Kıskaç-24’ operasyonları düzenlendiğini belirtti.

Son 4 gündür devam eden operasyonlarda 55 şüphelinin yakalandığını aktaran Yerlikaya, şu bilgileri verdi:
‘Şüphelilerin, örgütün sözde ‘askeri mahrem yapılanması ve emniyet yapılanması’ içerisinde faaliyette bulundukları, ankesörlü telefonlarla iletişim kurdukları ve örgüt içerisinde sorumlu şahıslarla irtibatlı oldukları, ifade ve teşhislerde adlarının geçtiği ve FETÖ soruşturmaları kapsamında haklarında kesinleşmiş hapis cezası ve aranma kaydı bulunduğu tespit edildi.’

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.