DOLAR 45,1910 0.16%
EURO 52,8769 0.05%
ALTIN 6.722,652,01
BITCOIN 3439799-1.76375%
Ankara
16°

AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

Kırsalda içme suyu sorunları tarihe karışıyor!

Kırsalda içme suyu sorunları tarihe karışıyor!

ABONE OL
6 Mart 2021 11:39
Kırsalda içme suyu sorunları tarihe karışıyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın talimatıyla vatandaş odaklı daha yaşanabilir bir Adana için atağa geçen ASKİ, kırsal mahallelerin altyapı hizmetlerinde sınır tanımıyor.
Sorunsuz altyapıinşa etmek için gece gündüz demeden çalışıp projeler üreterek hayati önem arz eden ve can suyu niteliğinde olan yatırımlar ASKİ ile hayat bulurken, kırsalda yaşayan vatandaşların sorunlarına da anında çözüm buluyor.

Resim önizlemesi
ASKİ, kırsalda yaşayan vatandaşlarımızın yaşam kalitelerini yükseltmeyi hedefliyor.
Vatandaş odaklı memnuniyetin sürekliliğini hedefleyen ASKİ, her durumda ve koşulda kimse mağdur olmasın diye canla başla çalışarak altyapı sorunlarını tarihe gömüyor.

Resim önizlemesi
Aladağ İlçemizin kırsal mahallelerinde yaşayan,uzun yıllardır zor şartlarda yağmur çamur demeden buz gibi havalarda bile ihtiyaçlarını gidermek için ilkel yollarla su taşıdıklarını anlatan bölge halkı‘’çeşmelerindenilk defa akan içme suyunu gördükçe keyiflerinin yerine geldiğini, mutlu olduklarınıve hayatlarının çok kolaylaştığını dile getirdiler.
Mahalle sakinleri ‘’Yapılan hizmetlerden dolayıbaşta Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar olmak üzeretüm ASKİ Genel Müdürlüğü personeline teşekkürü bir borç biliriz’’ dedi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.