DOLAR 44,8851 0.05%
EURO 52,8079 -0.03%
ALTIN 6.935,90-0,42
BITCOIN 3385816-0.21235%
Ankara
13°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Kadir Gül: Antrenörlerimize sahip çıkılmalıdır

Kadir Gül: Antrenörlerimize sahip çıkılmalıdır

ABONE OL
20 Mayıs 2021 18:00
Kadir Gül: Antrenörlerimize sahip çıkılmalıdır
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tüm Spor Adamları Derneği Genel Başkan Yardımcısı Kadir Gül:  Covid 19 sırasında zor günler geçiren branş antrenörlerinin önemine değinerek zor günler yaşadıgını ve Antrenörlerimize sahip çıkılmalıdır  dedi.

“Tüm Spor Adamları Derneği Genel Başkan Yardımcısı” sıfatıyla şahsi görüşümdür; “pandemi dönemi boyunca ekonomik olarak en çok mağdur olanların başında gelen Antrenörlerimizin de ekonomik destek paketlerinden faydalandırılması elzemdir ve mutlaka gerçekleştirilmelidir. Antrenörlüğün meslek olarak kabul edilip yasal haklara kavuşturulmaları Türk sporunun geleceği açısından hayati önem taşımaktadır. Sporun paydaşı olan sivil toplum kuruluşlarında makam teşkil edenler; suya sabuna dokunmadan günü kurtarma adına yaptıkları gölge dövüşünden vazgeçip derhal sporun olmazsa olmazı Antrenörlerimize sahip çıkmalıdır.

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.