İSTANBUL – BHA
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı koordinasyonunda yürütülen 500 bin sosyal konut projesinin İstanbul ayağında 100 bin konut için kura çekimleri bugün başlıyor.
Kura süreci, 25-27 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla başlayacak. Çekilişlerle birlikte on binlerce vatandaşın konut sahibi olması hedefleniyor.
Kuraların tamamlanmasının ardından İstanbul’da inşaat çalışmalarına hız verilecek. Belirlenen takvime göre konutların, kura tarihinden itibaren en geç 2 yıl içinde hak sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.
Öte yandan, şehirdeki kira sorununa çözüm amacıyla geliştirilen kiralık konut modeli kapsamında da TOKİ tarafından inşaat çalışmalarının başlatıldığı bildirildi.
EĞİTİM
26 Nisan 2026SPOR
26 Nisan 2026EĞİTİM
26 Nisan 2026SPOR
26 Nisan 2026SPOR
26 Nisan 2026EĞİTİM
26 Nisan 2026EĞİTİM
26 Nisan 2026
1
Trump’tan seçim sonrası ilk mülakat
7681 kez okundu
2
Avusturya başbakanı Sebastian Kurz ile ilgili bilinmeyenler
4627 kez okundu
3
Joe Biden 6 aylık hedeflerini açıkladı. Senato buz gibi…
2771 kez okundu
4
Putin’den Ermenistan’ı yıkan açıklama: Karabağ Azerbaycan’ın ayrılmaz bir parçasıdır!
1815 kez okundu
5
Kıvanç Tatlıtuğ’dan evliliğine dair çok çarpıcı röportaj.
1718 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.