Batman’da DSİ yatırımları masaya yatırıldı
Batman’ın tarihi ilçesi Hasankeyf’te bir esnafın, işyerinin ön cephesine “Müşteri harici fotoğraf çekmek 20 TL” yazılı tabela asması sosyal medya ve kamuoyunda geniş yankı uyandırdı. Binlerce yıllık geçmişiyle Türkiye’nin önemli kültürel mirasları arasında yer alan bölgede yaşanan bu olay, hem yerli hem de yabancı turistlerin tepkisini çekti.
İddialara göre esnaf, dükkânı önünde yalnızca görüntü almak isteyen ziyaretçilerden ücret talep ederken, alışveriş yapanlara herhangi bir ödeme şartı sunmuyor. Görgü tanıkları, fotoğraf çeken bir turiste esnafın “Ya parayı verirsin ya da o fotoğrafı silersin” dediğini belirtti. Bu yaklaşım, özellikle sosyal medyada yoğun eleştiri aldı.
EĞİTİM
19 Nisan 2026SPOR
19 Nisan 2026EĞİTİM
19 Nisan 2026SPOR
19 Nisan 2026SPOR
19 Nisan 2026EĞİTİM
19 Nisan 2026EĞİTİM
19 Nisan 2026
1
Adana’da sivil toplum ve eğitim camiası iftar sofrasında buluştu
647 kez okundu
2
Alanya Aksaraylılar Platformu’ndan Geleneksel İftar Yemeği
397 kez okundu
3
YEGESİAD’IN İFTAR PROGRAMI YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ
295 kez okundu
4
MEHMET COŞKUN: “ADANA DAHA İYİ YÖNETİLMEYİ HAK EDİYOR”
218 kez okundu
5
Başkan Çay’dan Personele İkramiye!
198 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.