Vakfıkebir İlçe Kaymakamı Dr. Hacı Arslan Uzan ve beraberindekiler 2025 aile yılı kapsamında Koçal ve Turan ailesini ziyaret etti. Kaymakam Dr. Hacı Arslan Uzan Güneysu Mahallesi sakinlerinden, 2025 aile yılı kapsamında evliliklerinde yaklaşık elli yılı geride bırakan, Koçal ve Turan ailesini ziyaret etti.
Kaymakam Uzan; “Bu kadar uzun süre sevgi, saygı ve sadakatle yürütülen evlilikler bizlere örnek oluyor. Aile kurumunun gücü, işte böyle sağlam temellere dayanan birlikteliklerle yaşatılıyor.” dedi.
Trabzon’da Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği düzenlendi
Evliliğin sırrını “karşılıklı anlayış, sabır ve sevgi” olarak açıklayan çiftler ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Bizi hatırladığınız için çok mutlu olduk. Allah herkese böyle uzun ve huzurlu bir evlilik nasip etsin.” şeklinde konuştular.
Ziyaret sonunda Kaymakam Uzan, tüm aile bireyleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi ve yaşlı çiftlere sağlıklı, huzurlu ömürler diledi.
Ziyaret esnasında Kaymakam Uzan’a, Cumhuriyet Başsavcısı Hayati Aytemiz, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Yaşar Saral ve mahalle muhtarı eşlik etti.

EĞİTİM
16 Mart 2026SPOR
16 Mart 2026EĞİTİM
16 Mart 2026SPOR
16 Mart 2026SPOR
16 Mart 2026EĞİTİM
16 Mart 2026EĞİTİM
16 Mart 2026
1
Alanya Aksaraylılar Platformu’ndan Geleneksel İftar Yemeği
388 kez okundu
2
Gardenkoala Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Fatih Çiçek’ten 8 Mart Mesajı
152 kez okundu
3
Başkan Çay’dan Personele İkramiye!
103 kez okundu
4
Sarıçam Belediyespor’da Hedef Süper Lig…
96 kez okundu
5
Öztürk Ailesinden Geleneksel İftar Programı…
63 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.