Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu ile bir araya geldi.
Atlıspor Kulübü Tenis Akademisi sorumlusu Mihai İliescu’nun da bulunduğu ziyarette Adana’daki tesisleşme ve spor dalları ile ilgili bilgiler veren İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Vali Süleyman Elban’ın talimatları ve destekleri ile Adana’yı tesisleşme ve başarıda üst sıralara taşımak için mücadele ettiklerini söyledi.
ÇİNTİMAR: TEŞEKKÜR EDİYORUZ
Muzaffer Çintimar, Gündoğdu Vakfı’nın şehirimize ve ülkemize yaptığı katkıları bildiğini ifade ederek, “Gökhan bey ile dolu dolu bir spor sohbeti yaptık. Gündoğdu Okullarının spor tesislerini, başarılı sporcularını ve spora olan katkısının farkındayız ve teşekkür ediyoruz” dedi.
GÜNDOĞDU: DESTEĞE HAZIRIZ
Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu ise sporun hem insan sağlığı hem de ülke ekonomisi için çok önemli olduğunun altını çizip, “Valimiz Süleyman Elban, ufku çok geniş bir insan ve onun liderliğinde Adana’da spor çok başarılı yerlere gelecek buna inanıyorum. İl Müdürümüz Muzaffer Çintimar’ın ziyareti bizleri son derece mutlu etti. Vakıf olarak üzerimize düşen her konuda desteğe hazırız” diye konuştu.
EĞİTİM
20 Mayıs 2026SPOR
20 Mayıs 2026EĞİTİM
20 Mayıs 2026SPOR
20 Mayıs 2026SPOR
20 Mayıs 2026EĞİTİM
20 Mayıs 2026EĞİTİM
20 Mayıs 2026
1
Trump’tan seçim sonrası ilk mülakat
7711 kez okundu
2
Avusturya başbakanı Sebastian Kurz ile ilgili bilinmeyenler
4652 kez okundu
3
Joe Biden 6 aylık hedeflerini açıkladı. Senato buz gibi…
2826 kez okundu
4
Putin’den Ermenistan’ı yıkan açıklama: Karabağ Azerbaycan’ın ayrılmaz bir parçasıdır!
1850 kez okundu
5
Kıvanç Tatlıtuğ’dan evliliğine dair çok çarpıcı röportaj.
1743 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.