Çukurova Belediyesi’nin 2022 yılı tahmini bütçesi Belediye Meclisi’nde kabul edildi. Başkan Soner Çetin, meclis üyelerinin 1 ay boyunca yoğun bir çalışma içinde olduklarını belirterek, “Emekleriniz için hepinize teşekkür ediyorum. Çukurova’ya hayırlı olsun” dedi. 2022 yılı tahmini bütçesi 340 milyon TL olarak kabul edildi.
Çukurova Belediyesi’nin 2022 yılı tahmini bütçesi 340 milyon TL olarak belediye meclisinde kabul edildi. Başkan Soner Çetin, tüm meclis üyelerine teşekkür ederek, bütçenin Çukurova için hayırlı olmasını diledi. Meclis üyelerinin bir ay boyunca yoğun bir çalışma temposu içinde olduklarını kaydeden Başkan Soner Çetin, “Bu süre içerisinde yoğun emek verdiniz, çok yoruldunuz. Bütçe 340 milyon TL olarak kabul edildi. Diliyorum ki gelecek yıllarda bütçemiz daha fazla olur. Bizler de belediye yönetimi olarak elimizdeki bütçeyi en akılcı şekilde kullanarak Çukurovalı hemşehrilerimize en iyi hizmeti vermenin gayreti içerisinde olacağız” dedi. Başkan Soner Çetin’in konuşmasının ardından meclis gündemindeki maddeler görüşüldü.
EĞİTİM
10 Mart 2026SPOR
10 Mart 2026EĞİTİM
10 Mart 2026SPOR
10 Mart 2026SPOR
10 Mart 2026EĞİTİM
10 Mart 2026EĞİTİM
10 Mart 2026
1
Yabancı ilgisini üzerine çeken yerli hisseler
63427 kez okundu
2
HSBC, havacılık hisselerini mercek altına aldı
1720 kez okundu
3
Gardenkoala Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Fatih Çiçek’ten 8 Mart Mesajı
146 kez okundu
4
Bilgiç, “Vergi sorumluluğu kalkınmanın bir parçasıdır”
36 kez okundu
5
Jeopolitik riskler altını uçurdu
30 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.