Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay 18 Mart Çanakkale Zaferinin 107. yılı ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada büyük zaferin onurunu yaşadıklarını belirtti, tüm şehitleri rahmetle andı. Çanakkale Zaferi’nin bir ulusun birlikte neler başaracağının ve zaferlere imza atacağının göstergesi olan en büyük destanlardan biri olduğunu vurgulayan Başkan Akay, “Çanakkale zaferi, vatanı, bayrağı, özgürlüğü ve istikbali tehlike altına girdiğinde, aziz ve fedakâr milletimizin, imkânsızı mümkün kılabileceğinin bütün dünyaya ispatıdır” dedi.
“BÜYÜK ZAFERİ KUTLUYOR, ŞEHİTLERİMİZİ RAHMETLE ANIYORUM”
Başkan Akif Kemal Akay mesajında şu görüşlere yer verdi;
“Anadolu’dan gelen ve Çanakkale’de çarpışarak şehit düşen ecdadımız; vatan, bayrak ve bağımsızlık uğruna zerre tereddüt etmeden ölümü göze alıp şehit düşmüştür. Bu vatan toprağı uğruna dün ve bugün toprağa düşüp şehit olan kahramanlarımızı rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum. Çanakkale Zaferimizin yıldönümünü kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, ülkemizin savunması, birliği, bütünlüğü ve geleceği için canlarını vererek bu toprakları bizlere vatan edip miras bırakan aziz Şehitlerimizi rahmetle anıyorum.”
EĞİTİM
10 Mayıs 2026SPOR
10 Mayıs 2026EĞİTİM
10 Mayıs 2026SPOR
10 Mayıs 2026SPOR
10 Mayıs 2026EĞİTİM
10 Mayıs 2026EĞİTİM
10 Mayıs 2026
1
Çukurova Ankaralılar Derneği Kahvaltı da Buluştu
957 kez okundu
2
ÇÜ’de Çölyak Günü Farkındalık Etkinliği Düzenlendi
663 kez okundu
3
Adana’da sivil toplum ve eğitim camiası iftar sofrasında buluştu
659 kez okundu
4
Yavuz, “Pozantı alın teriyle yoğrulmuş güçlü bir dayanışma kültürüne sahip”
378 kez okundu
5
Adana valiliğinin bahçesinde 36 turunç ağacı toprakla buluştu
267 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.