Adana’nın Yüreğir ilçesinde, 3 kişinin öldüğü olayda yaralanan 3 kişi arasında bulunan kız çocuğu da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Kışla Mahallesi’nde 29 Ağustos’ta, aile arasındaki yemek sırasında amcası Burak Yalçınkaya’nın tabancayla yaraladığı E.Y. (9) de tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Kız çocuğunun cenazesi, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.Olayda hayatını kaybedenlerin sayısı 4’e yükseldi.Yaralanan Burak Yalçınkaya’nın annesi H.Y. ile yengesi E.Y’nin hastanedeki tedavisinin sürdüğü belirtildi.Kışla Mahallesi’nde, 29 Ağustos’ta aile arasında yenilen yemek sırasında Burak Yalçınkaya, ağabeyi H.Y, annesi H.Y, yengesi E.Y. ve yeğenleri E.Y. ile Y.Y’yi tabancayla yaralamıştı. Burak Yalçınkaya daha sonra aynı silahla kendini vurmuştu. Hastaneye kaldırılan Burak Yalçınkaya ile ağabeyi H.Y. ve yeğeni Y.Y. yaşamını yitirmişti.
EĞİTİM
19 Nisan 2026SPOR
19 Nisan 2026EĞİTİM
19 Nisan 2026SPOR
19 Nisan 2026SPOR
19 Nisan 2026EĞİTİM
19 Nisan 2026EĞİTİM
19 Nisan 2026
1
Adana’da iki ayrı yerde çıkan yangın kokuttu!
53 kez okundu
2
Korsan otoparkçılık yapan 2 zanlı yakalandı
42 kez okundu
3
Adana’da 12 torbacı tutuklandı…
40 kez okundu
4
Karataş’ta 3 milyonluk rüşvet operasyonu
39 kez okundu
5
FETÖ üyesi oldukları iddiasıyla yargılanan 3 sanığa hapis
39 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.