Adana’da aralarında bir komiser ve 13 polisinde de bulunduğu “organize suç örgütüne” yönelik 550 polisle şafak vakti yapılan operasyon 71 bin lira para, 21 silah ele geçirildi.
Adana’da aralarında bir komiser ve 13 polisinde de bulunduğu “organize suç örgütüne” yönelik 550 polisle şafak vakti yapılan operasyon 71 bin lira para, 21 silah ele geçirildi. Adana Cumhuriyet Başsavcılığı “Silahlı suç örgütü kurmak ve yönetmek” suçundan başlattığı soruşturma kapmasında 55 zanlı hakkında gözaltı kararı verdi. Bu karar doğrultusunda Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri şafak vakti harekete geçti. Polis aralarında 1 komiser ve 13 polisinde bulunduğu 55 zanlıyı yakalamak için 550 polisle dev operasyon başlattı. Özel harekat polisleri dün tek tek evlerin kapılarını kırarak adreslere girdi. Zanlılar bir bir evlerinde yere yatırılıp gözaltına alındı. Zanlıların “adam öldürme, yaralama, yağma, silah ve uyuşturucu ticareti” yaptıkları öne sürüldü. Gözaltına alınan 48 zanlı sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. Zanlıların evlerinde yapılan aramalarda ise 11 tabanca, 10 tüfek, 71 bin 430 lira ve 1 kilo toz esrar ele geçirildi. Örgüt liderliğini Yüreğir ilçesinde uyuşturucu ticareti yaptığı öne sürülen Murat T.’nin yaptığı öne sürüldü. Ayrıca operasyon kapsamında gözaltına alınan 1 komiser ve 13 polise yardım ve yataklıktan değil örgüt kurmak, yönetmek ve üye olmak suçlamasında bulunulduğu öğrenildi. Zanlıların emniyetteki sorgusu devam ediyor.
EĞİTİM
11 Nisan 2026SPOR
11 Nisan 2026EĞİTİM
11 Nisan 2026SPOR
11 Nisan 2026SPOR
11 Nisan 2026EĞİTİM
11 Nisan 2026EĞİTİM
11 Nisan 2026
1
Süt ürünleri ile başınız dertte mi? Laktoz İntoleransına sahip olabilirsiniz!
1104 kez okundu
2
Adana’da sivil toplum ve eğitim camiası iftar sofrasında buluştu
637 kez okundu
3
MEHMET COŞKUN: “ADANA DAHA İYİ YÖNETİLMEYİ HAK EDİYOR”
206 kez okundu
4
AKKAN: “SOFRAMIZDA GÖNLÜMÜZDE SEYHANLILARA AÇIK”
179 kez okundu
5
ADANA İHH BAŞKANI ERASLAN’DAN SAVAŞ TEPKİSİ
130 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.