Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 13. Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimini kazanmasının ardından Cumhur İttifakı taraftarları Adana’da sokaklara dökülerek zaferi kutladı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 13. Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimini kazanmasının ardından Cumhur İttifakı taraftarlarını sevince boğdu.
Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin 2. turunda resmi olmayan sonuçlarına göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yüzde 52 civarında oy olarak 13. Cumhurbaşkanı seçilmesinde sonra partililer sokağa döküldü.

Türkiye genelinde sandıkların açılması ve seçim sonuçlarının netleşmesi ile birlikte Adana’da Cumhur İttifakı taraftarları AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı binası önüne gelerek zaferi kutlamaya başladı. Davul zurna eşliğinde Erdoğan lehine sloganlar atan vatandaşların yanı sıra cadde ve sokaklarda uzun konvoylar oluşturuldu.Kutlamaya gelen vatandaşlar çok mutlu olduklarını dile getirerek, “Yaşasın Recep Tayyip Erdoğan” sloganları attı.

EĞİTİM
30 Mayıs 2026SPOR
30 Mayıs 2026EĞİTİM
30 Mayıs 2026SPOR
30 Mayıs 2026SPOR
30 Mayıs 2026EĞİTİM
30 Mayıs 2026EĞİTİM
30 Mayıs 2026
1
''Terörsüz Türkiye'de siyaset olarak üzerimize düşeni yerine getirdik''
390 kez okundu
2
Ali Çetin’den CHP’li belediyelere dikkat çeken çıkış: “Keşke eleştirecek hizmet bulabilsek”
388 kez okundu
3
Diyarbakır Milletvekili Ataman’dan katil Netanyahu’ya sert tepki: Kudüs’ü yeniden fethettirirsiniz
378 kez okundu
4
“Rantçılarla, Kara Paracılarla, Tefecilerle Barıştınız, Bir Esnafla Barışamadınız”
372 kez okundu
5
Tamer Dağlı: “Üreticilerimizin Yanındayız”
367 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.