Karaisalı’da otobüs durağına yazı yazarak Zeydan Karalar’dan yeni otobüs isteyen ilçe halkının arzusu yerine getirildi.
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde Adana’nın Karaisalı ilçesindeki bir otobüs durağına yazılmış “Bize yeni otobüs verin Sayın Zeydan Karalar” yazısını görünce, mesajın iletildiği durağa giderek; “Otobüs aldıkça buraya otobüs vereceğiz” sözünü vermişti.

Seçimden önce verdiği sözü tutan Başkan Zeydan Karalar Karaisalı otobüs hattına 2 yeni otobüs ekleyerek, ilçe sakinlerinin daha rahat yolculuk yapmasını sağladı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Zeydan Karalar; “Verdiğimiz her sözü tutuyoruz. Karaisalı hattına 2 yeni otobüs ekleyerek vatandaşlarımızın ulaşımlarını daha rahat ve konforlu hale getirdik” dedi.

Yeni otobüsleri kullanarak yolculuk yapan Karaisalılar, geçmişte çok kalabalık otobüslerde yolculuk yapmak zorunda kaldıklarını ifade ederek, hatta verilen iki yeni otobüs için Başkan Zeydan Karalar’a teşekkür ettiler.
EĞİTİM
01 Mayıs 2026SPOR
01 Mayıs 2026EĞİTİM
01 Mayıs 2026SPOR
01 Mayıs 2026SPOR
01 Mayıs 2026EĞİTİM
01 Mayıs 2026EĞİTİM
01 Mayıs 2026
1
Çukurova Ankaralılar Derneği Kahvaltı da Buluştu
947 kez okundu
2
Adana’da sivil toplum ve eğitim camiası iftar sofrasında buluştu
657 kez okundu
3
Alanya Aksaraylılar Platformu’ndan Geleneksel İftar Yemeği
401 kez okundu
4
YEGESİAD’IN İFTAR PROGRAMI YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ
302 kez okundu
5
MEHMET COŞKUN: “ADANA DAHA İYİ YÖNETİLMEYİ HAK EDİYOR”
231 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.