MKE Ankaragücü, Trendyol Süper Lig’in 2. haftasında yarın Yukatel Adana Demirspor ile İstanbul’da karşılaşacak.Eryaman Stadı’nın zemininin sporcu sağlığı açısından müsabaka oynamaya uygun olmadığının belirlenmesi nedeniyle Atatürk Olimpiyat Stadı’na alınan maç, saat 21.00’de başlayacak.Cihan Aydın’ın yöneteceği karşılaşmada Murat Şener ve Gökhan Barcın yardımcı hakem olarak görev alacak.
Sezona deplasmanda aldığı 3-2’lik Kasımpaşa yenilgisiyle başlayan sarı-lacivertli ekip, kadrosunu Türkiye’de daha önce Galatasaray ve Fenerbahçe formaları da giyen Yeşil Burun Adalı Garry Rodrigues ile güçlendirdi.Süper Lig’in ilk haftasında sahasında Çaykur Rizespor’u 2-1 yenen Yukatel Adana Demirspor ise UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. eleme turunda da Hırvatistan ekibi Osijek’i eleyerek play-off turuna kalmayı başarmıştı.
EĞİTİM
12 Mayıs 2026SPOR
12 Mayıs 2026EĞİTİM
12 Mayıs 2026SPOR
12 Mayıs 2026SPOR
12 Mayıs 2026EĞİTİM
12 Mayıs 2026EĞİTİM
12 Mayıs 2026
1
Süper Lig’de küme düşen ilk takımlar netleşti
1853 kez okundu
2
Fenerbahçe, Konya deplasmanında umut peşinde
1515 kez okundu
3
Cristiano Ronaldo’nun akıllara zarar tüm kariyerinin istatistiğini çıkardık !
1439 kez okundu
4
Beşiktaş’ta Sergen Yalçın dönemi sona eriyor
1401 kez okundu
5
Real Madrid’de kavga krizi: Valverde’ye kafa travması teşhisi
1209 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.