MKE Ankaragücü, Trendyol Süper Lig’in 2. haftasında yarın Yukatel Adana Demirspor ile İstanbul’da karşılaşacak.Eryaman Stadı’nın zemininin sporcu sağlığı açısından müsabaka oynamaya uygun olmadığının belirlenmesi nedeniyle Atatürk Olimpiyat Stadı’na alınan maç, saat 21.00’de başlayacak.Cihan Aydın’ın yöneteceği karşılaşmada Murat Şener ve Gökhan Barcın yardımcı hakem olarak görev alacak.
Sezona deplasmanda aldığı 3-2’lik Kasımpaşa yenilgisiyle başlayan sarı-lacivertli ekip, kadrosunu Türkiye’de daha önce Galatasaray ve Fenerbahçe formaları da giyen Yeşil Burun Adalı Garry Rodrigues ile güçlendirdi.Süper Lig’in ilk haftasında sahasında Çaykur Rizespor’u 2-1 yenen Yukatel Adana Demirspor ise UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. eleme turunda da Hırvatistan ekibi Osijek’i eleyerek play-off turuna kalmayı başarmıştı.
EĞİTİM
19 Nisan 2026SPOR
19 Nisan 2026EĞİTİM
19 Nisan 2026SPOR
19 Nisan 2026SPOR
19 Nisan 2026EĞİTİM
19 Nisan 2026EĞİTİM
19 Nisan 2026
1
Cristiano Ronaldo’nun akıllara zarar tüm kariyerinin istatistiğini çıkardık !
1414 kez okundu
2
NBA’da Doğu ve Batı arasında maç bu yıl olmayacak, detay haberimizde.
1020 kez okundu
3
Sultanlar Ligi’nde normal sezon sona erdi: Play-off eşleşmeleri netleşti
992 kez okundu
4
Karagümrük yenilgisi sonrası Fenerbahçeli futbolculara tehdit mesajları
949 kez okundu
5
AFCON finalinde şok karar: Şampiyon değişti
906 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.