Çukurova Belediyesi, ihtiyaç sahipleri ile hayırseverler arasındaki aracılık ederek, evlerinde neredeyse hiçbir eşyaları bulunmayan aileye yardım eli uzattı. Mithatpaşa Mahallesi’nde oturan anne, iki kızı ve bir çocuktan oluşan ailenin evlerinde iki eski kanepe ve bir küçük tüpten oluşan eşyadan başka bir şeyleri olmadığının öğrenilmesi üzerine Çukurova Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü hemen harekete geçti.
Çukurova Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü ve Şeffaf Kutu Yardımlaşma Grubu işbirliği ile ailenin hemen hemen tüm ihtiyaçları temin edilerek Mithatpaşa Mahallesi’ndeki eve götürüldü. Bir evin ihtiyacı olan, oturma grupları, yatak, battaniye, soba, mutfak için gerekli olan malzemelerin teslim edildiği ailenin mutluluğu görülmeye değerdi.
Evlerinin hemen hemen tüm eşyaları temin edilen aile, duyarlı davranışlarından dolayı Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’e teşekkür ettiler. Başkan Soner Çetin, her zaman sosyal belediyecilik anlayışını her fırsatta göstermeye çalıştıklarını belirterek, “İhtiyaç sahibi ailelerin ihtiyaçlarının karşılanması için yardımsever kişi ve kurumlarla işbirliğimiz devam ediyor. Burada da bu işbirliğinin güzel bir örneğini gördük. Fedakarca çalışan Sosyal İşler Müdürlüğü personelimize ve Şeffaf Kutu Yardımlaşma Grubuna teşekkür ediyorum” dedi.
EĞİTİM
02 Mayıs 2026SPOR
02 Mayıs 2026EĞİTİM
02 Mayıs 2026SPOR
02 Mayıs 2026SPOR
02 Mayıs 2026EĞİTİM
02 Mayıs 2026EĞİTİM
02 Mayıs 2026
1
Çukurova Ankaralılar Derneği Kahvaltı da Buluştu
947 kez okundu
2
Adana’da sivil toplum ve eğitim camiası iftar sofrasında buluştu
657 kez okundu
3
Gardenkoala Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Fatih Çiçek’ten 8 Mart Mesajı
173 kez okundu
4
ADANA’DA ŞİMAL SARAÇ FIRTINASI!
75 kez okundu
5
RATEM yönetimi Adana’da: Garden Koala’ya ziyaret
60 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.