Yeşilyurt Mahalle Muhtarlığı tarafından düzenlenen Sokak Futbol Turnuvası’nda heyecan dindi. 2 hafta süren ve heyecan dolu karşılaşmaların yaşandığı turnuvada şampiyon Yeşilyurt Esenspor takımı olurken Lemanspor 2., Sırtlanlar takımı ise 3.oldu. Esenspor takımına şampiyonluk kupasını Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay takdim etti.
BAŞKAN AKAY, “ GENÇLERİN HEYECANINA ORTAK OLDUK”
Yeşilyurt Mahallesi Sokak Futbol Turnuvası Final maçına katılarak gençlerin heyecanını paylaştıklarını belirten Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “ Zevkli geçen müsabakalar sonunda şampiyon olan Yeşilyurt Esenspor’u ve turnuvaya katılım sağlayan tüm takımları kutluyor, başta mahalle muhtarımız Günay Şahin olmak üzere turnuvada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu tür etkinliklerin artması adına belediye olarak üzerimize düşeni yerine getirip desteğimizi esirgemeyeceğimizin bilinmesini istiyorum” dedi.
MUHTAR GÜNAY ŞAHİN’DEN TEŞEKKÜR
Turnuvanın amacına ulaştığını belirten Yeşilyurt Mahalle Muhtarı Günay Şahin’de, “Madde bağımlısı değil, spor bağımlısı olalım” dedik. Gençlerimizin mutluluğu görülmeye değerdi. Turnuvamızda, taleplerimizi her zaman yerine getiren, açılış ve finalinde bizleri yalnız bırakmayan Seyhan Belediye Başkanımız Akif Kemal Akay’a, muhtarlarımıza ve mahalle sakinlerimize teşekkür ederim. Bu işin mutfağında yer alan komitemize, katılım sağlayan takımlarımızın sorumluları ve oyuncularının emeğine sağlık. Bu başarı hepimizin başarısıdır” diye konuştu.
EĞİTİM
01 Mayıs 2026SPOR
01 Mayıs 2026EĞİTİM
01 Mayıs 2026SPOR
01 Mayıs 2026SPOR
01 Mayıs 2026EĞİTİM
01 Mayıs 2026EĞİTİM
01 Mayıs 2026
1
Diyarbakır Milletvekili Ataman’dan katil Netanyahu’ya sert tepki: Kudüs’ü yeniden fethettirirsiniz
348 kez okundu
2
Öztürk Ailesinden Geleneksel İftar Programı…
106 kez okundu
3
Başkan Yusuf Kanlı’dan taksici esnafına destek!
82 kez okundu
4
Tamer Dağlı: Adana gençliğini Türkiye Yüzyılı’na Hazırlıyoruz”
64 kez okundu
5
CHP’nin “Millet iradesine sahip çıkıyor” Mitingi Burdur’da
52 kez okundu