İstanbul yönünde trafik zaman zaman yavaşlarken, Ankara istikametinde ulaşımın normal seyrinde devam ettiği bildirildi.
Anadolu Otoyolu’nun İstanbul istikametindeki Bolu kesiminde, cuma günü öğleden sonra başlayan trafik yoğunluğu devam ediyor. Özellikle Gerede ve Yeniçağa gişeleri, Köroğlu Rampaları ile Çaydurt mevkisinde araç yoğunluğu gözleniyor. Buna karşın Bolu, Elmalık ve Bolu Dağı Tüneli kesimlerinde trafik akıcı şekilde ilerliyor.
D-100 kara yolunda ise Gerede-Karadeniz Bağlantı Yolu, Yeniçağa, Çaydurt ve Bolu şehir merkezi geçişlerinde yoğunluk yaşanıyor.
Anadolu Otoyolu’nun İstanbul yönündeki Düzce geçişinde de trafik yoğunluğu etkisini sürdürüyor. Beyköy, Düzce, Sinirci ve Gölyaka gişeleri mevkilerinde araçlar zaman zaman yavaş ilerliyor.
D-100 kara yolunun Düzce çıkışında da benzer şekilde yoğunluk gözlenirken, sürücüler ilerlemekte güçlük çekiyor.
Yetkililerden alınan bilgilere göre, Anadolu Otoyolu ve D-100 kara yolunun Ankara yönünde ise trafik akıcı seyrediyor. Bayram tatilinin sona ermesiyle birlikte dönüş trafiğinin gün boyunca aralıklarla devam etmesi bekleniyor.
EĞİTİM
01 Haziran 2026SPOR
01 Haziran 2026EĞİTİM
01 Haziran 2026SPOR
01 Haziran 2026SPOR
01 Haziran 2026EĞİTİM
01 Haziran 2026EĞİTİM
01 Haziran 2026
1
Çukurova Ankaralılar Derneği Kahvaltı da Buluştu
972 kez okundu
2
ÇÜ’de Çölyak Günü Farkındalık Etkinliği Düzenlendi
905 kez okundu
3
Adana’daki sahipsiz hayvanlar barınaklara alınmak üzere toplatılıyor
694 kez okundu
4
Sütcü “Teorik Bilgi, Sahada Güçlenir”
693 kez okundu
5
Adana’da sivil toplum ve eğitim camiası iftar sofrasında buluştu
671 kez okundu