ERZURUM – BHA
Erzurum’un Oltu ilçesinde çıkan silahlı kavga bir kişinin hayatını kaybetmesiyle sonuçlandı. Yasin Haşimoğlu Mahallesi Hastane Caddesi’nde Alican Zengin ile İ.K. arasında çıkan tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. Olay sırasında Alican Zengin ile M.A.K. yaralandı.
İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, Oltu İlçe Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ağır yaralanan 34 yaşındaki Alican Zengin, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Tedavi altına alınan M.A.K.’nin sağlık durumunun takip edildiği öğrenildi.
Olayın ardından şüpheli İ.K. polis ekiplerince gözaltına alınırken, hastane çevresi ile İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde geniş güvenlik önlemleri alındı. Silahlı kavga ile ilgili soruşturma sürüyor.
EĞİTİM
15 Mayıs 2026SPOR
15 Mayıs 2026EĞİTİM
15 Mayıs 2026SPOR
15 Mayıs 2026SPOR
15 Mayıs 2026EĞİTİM
15 Mayıs 2026EĞİTİM
15 Mayıs 2026
1
Çukurova Ankaralılar Derneği Kahvaltı da Buluştu
962 kez okundu
2
ÇÜ’de Çölyak Günü Farkındalık Etkinliği Düzenlendi
894 kez okundu
3
Sütcü “Teorik Bilgi, Sahada Güçlenir”
679 kez okundu
4
Adana’da sivil toplum ve eğitim camiası iftar sofrasında buluştu
662 kez okundu
5
Yavuz, “Pozantı alın teriyle yoğrulmuş güçlü bir dayanışma kültürüne sahip”
521 kez okundu