Adana’da baraj gölü üzerindeki köprünün korkuluğuna çarptıktan sonra yanmaya başlayan otomobildeki iki kişi yaralandı. Merkez Çukurova ilçesi Seyhan Baraj Gölü Çatalan Doğu Köprüsü’nde A.K’nin kullandığı 01 C 8807 plakalı otomobil köprü korkuluklarına çarptı. Çarpmanın ardından araçta yangın çıktı.

Otomobilde bulunan H.Ş. kendi imkanlarıyla çıkarken, sürücü A.K, yoldan geçen bir otomobilin şoförü tarafından araçtan çıkarıldı. Yaralanan H.Ş. Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi’ne, vücudunda yanıklar olan A.K ise Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Otomobildeki yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.


EĞİTİM
30 Nisan 2026SPOR
30 Nisan 2026EĞİTİM
30 Nisan 2026SPOR
30 Nisan 2026SPOR
30 Nisan 2026EĞİTİM
30 Nisan 2026EĞİTİM
30 Nisan 2026
1
Doğru emzirme yöntemleri nelerdir, sütün yettiği nasıl anlaşılır?
1671 kez okundu
2
Taylor Swift yeni albüm planları için düğmeye bastığını sosyal medyadan duyurdu!
1236 kez okundu
3
2021 yılına girerken yeni saç modelleri kendini göstermeye başladı.
1222 kez okundu
4
Bu kış kombinlere doyacağınız onlarca model ve onlarca detay.
1218 kez okundu
5
Takı ve makyaj uyumuna trend örnekleri sizler için derledik.
1164 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.