Yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla kamu çalışanlarını ilgilendiren önemli bir açıklama, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun’dan geldi. Bayram tatilinin süresine ilişkin yapılan açıklamada, 5 Haziran 2025 Perşembe günü (Arefe) öğleden sonra başlamak üzere, 6-7-8-9 Haziran 2025 tarihlerinin (Bayramın 1’inci, 2’nci, 3’üncü ve 4’üncü günleri) kamu çalışanları için idari izin kapsamına alındığı belirtildi.
Bakan Bayraktar: Türkiye, nükleer enerjiyle yeni bir çağa giriyor
Buna göre, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanlar 5 günlük tatil yapacak. Kamu hizmetleri ise 10 Haziran Salı günü yeniden başlayacak.
Bayramın toplumsal birlik ve beraberliğe vesile olmasını temenni eden Altun, şu ifadeleri kullandı:
“Yakın zamanda idrak edeceğimiz mübarek Kurban Bayramı münasebetiyle, 5 Haziran Perşembe (Arefe) günü öğleden sonra başlamak üzere, 6-7-8-9 Haziran 2025 tarihlerinde (Bayramın 1’inci, 2’nci, 3’üncü ve 4’üncü günü) kamu çalışanlarımız idari izinli sayılacaktır. Kamuda normal mesai düzenine 10 Haziran Salı günü dönülecektir. Kurban Bayramımızın şimdiden mübarek olmasını, birliğimizi, beraberliğimizi pekiştirmesini Allah’tan niyaz ediyor, bayram vesilesiyle yola çıkacak tüm vatandaşlarımıza hayırlı ve sağ salim yolculuklar diliyoruz.”
EĞİTİM
19 Nisan 2026SPOR
19 Nisan 2026EĞİTİM
19 Nisan 2026SPOR
19 Nisan 2026SPOR
19 Nisan 2026EĞİTİM
19 Nisan 2026EĞİTİM
19 Nisan 2026
1
Trump’tan seçim sonrası ilk mülakat
7672 kez okundu
2
Avusturya başbakanı Sebastian Kurz ile ilgili bilinmeyenler
4621 kez okundu
3
Joe Biden 6 aylık hedeflerini açıkladı. Senato buz gibi…
2765 kez okundu
4
Putin’den Ermenistan’ı yıkan açıklama: Karabağ Azerbaycan’ın ayrılmaz bir parçasıdır!
1809 kez okundu
5
Kıvanç Tatlıtuğ’dan evliliğine dair çok çarpıcı röportaj.
1711 kez okundu