2024 Avrupa Şampiyonası’nın çeyrek finalinde Hollanda ile karşı karşıya gelecek A Milli Futbol Takımı’nda teknik direktör Vincenzo Montella, basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı.
‘Merih’e verilen ceza, bizi daha çok motive edecek’
Merih Demiral’ın sevincinin siyasi bir sembol olmadığını vurgulayan Vincenzo Montella, şunları söyledi:
“Bu siyasi bir sembol değil. Bu bizim tarihimizin bir sembolü. Türklükle, gurur duymayla alakalı bir sembol. Maalesef karar mercileri farklı bir yorum kattılar. O yüzden haksızlık olduğunu bildiğimiz için de üzgünüz. Ama bu bizi daha çok motive edecek”
UEFA’nın Merih Demiral’a verdiği cezaya değinen Vincenzo Montella, “Merih’e yapılanın haksızlık olduğunu düşünüyorum” dedi.
Kadro tercihine değinen Vincenzo Montella, şunları söyledi:
“En son haklı olduğumu herkese gösterdim. Her futbolcunun ruh hali, fiziksel hali aynı olmuyor. Bazen değişiklikler yapmak zorundayız. Bizim ilk 11’in değişmez ismi takım ruhu. Bunu her zaman sahaya yansıtmak için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.
Hollanda maçına hazır olduklarını belirten Vincenzo Montella, “Biz tarihi yazmak için oynuyoruz. Yarın ki maça hazırız. Umarım devam ederiz” dedi.
EĞİTİM
30 Nisan 2026SPOR
30 Nisan 2026EĞİTİM
30 Nisan 2026SPOR
30 Nisan 2026SPOR
30 Nisan 2026EĞİTİM
30 Nisan 2026EĞİTİM
30 Nisan 2026
1
Cristiano Ronaldo’nun akıllara zarar tüm kariyerinin istatistiğini çıkardık !
1425 kez okundu
2
NBA’da Doğu ve Batı arasında maç bu yıl olmayacak, detay haberimizde.
1024 kez okundu
3
Sultanlar Ligi’nde normal sezon sona erdi: Play-off eşleşmeleri netleşti
997 kez okundu
4
Karagümrük yenilgisi sonrası Fenerbahçeli futbolculara tehdit mesajları
955 kez okundu
5
EuroLeague’de normal sezon tamamlandı
918 kez okundu