DOLAR 44,8602 0%
EURO 52,9486 0.18%
ALTIN 6.946,25-0,27
BITCOIN 34209381.74985%
Ankara
14°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

AK Partili Vekilleri ve Emniyeti Eleştirdi

AK Partili Vekilleri ve Emniyeti Eleştirdi

ABONE OL
5 Eylül 2023 11:56
AK Partili Vekilleri ve Emniyeti Eleştirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Adana Şube Başkanı Mahmut Eraslan, AK Parti milletvekillerini seslenerek, “Birkaç mahalle, düğün, sembolik taziye ziyaretleri yerine.. Adana’da işlenen cinayetlerden uyuşturucu çeteleri  ve fuhuş mafyalarından haberiniz yok mu? Filenin sultanları, ADS galibiyeti kadar ilginizi çekmiyor mu bu şehirde yaşanan sorunlar?” dedi.

Emniyetin de dikkatini (!) çeken Eraslan şunları söyledi:

“Bugün ailece Adnan Menderes Bulvarı’na indik. Masalar kurulmuş, alkol tüketimi, araç içerisinde gayri ahlaki durumlar, uyuşturucu.

Lütfen (Dilberler Sekisi giriş 100. Yıla çıkışlar) alkol uygulaması ve denetimlerin yapılmasını (özellikle hafta sonları) talep ediyoruz.

Adana sokakları güvenli değil artık. Dün evinde infaz edilen Suriyeli bugün sokakta infaz edilen vatandaşımız.

Mücadele ve kararlılık paylaşımları ve somut adımlar bekliyoruz. Gündüz çok nadir gördüğümüz polisi gece neredeyse hiç göremiyoruz. Sokaklarda yunusların gece bekçilerinin daha aktif olması gerekmez mi?”

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.