Yüreğir Belediyesi’nin geleneksel ‘Arabada Sinema Günleri’ etkinliği bu yaz da dolu dolu devam ediyor. Yüreğir Millet Bahçesi’nde ‘İyi ki Varsın Eren’ filmi ile başlayan etkinlik, Tekir ve Kızıldağ’da yapılan gösterimlerle yaylacılarla buluştu. Üretken belediyeciliğin yanında, sosyal ve kültürel hizmetleriyle de göz dolduran Yüreğir Belediyesi’nin Arabada Sinema Günleri etkinliği bu yıl ‘İyi ki Varsın Eren’ filmi ile başladı.
Millet bahçesinde gerçekleştirilen etkinliğe Adanalılar yoğun ilgi gösterdi. Dev ekranda yapılan gösterimde sinemaseverler, araçlarından inmeden film izledi. Belediye çalışanları ise film izleyen vatandaşlara patlamış mısır ve gazoz ikram etti.
Adana’da yaz akşamlarının vazgeçilmez eğlencesi olan ve sinema severlere nostalji yaşatan etkinlik bu yıl yaylacılarla da buluştu. Hafta sonu Tekir ve Kızıldağ yaylalarında düzenlenen etkinlik büyük ilgi gördü. Açık havada sinema keyfi yaşayan vatandaşlar Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir ve ekibine teşekkür etti.
EĞİTİM
26 Mayıs 2026SPOR
26 Mayıs 2026EĞİTİM
26 Mayıs 2026SPOR
26 Mayıs 2026SPOR
26 Mayıs 2026EĞİTİM
26 Mayıs 2026EĞİTİM
26 Mayıs 2026
1
Çukurova Ankaralılar Derneği Kahvaltı da Buluştu
968 kez okundu
2
ÇÜ’de Çölyak Günü Farkındalık Etkinliği Düzenlendi
901 kez okundu
3
Adana’da sivil toplum ve eğitim camiası iftar sofrasında buluştu
667 kez okundu
4
Yavuz, “Pozantı alın teriyle yoğrulmuş güçlü bir dayanışma kültürüne sahip”
529 kez okundu
5
GÖZ KAMAŞTIRAN ŞIKLIK, DEVLEŞEN BİR SES ŞİMAL SARAÇ NOSTALJİNİN ZİRVESİNDE
483 kez okundu