Adana’da kamyonetle seyir halinde ilerleyen 32 yaşındaki Ali Çiftçi, otomobille kendisini takip eden kişiler tarafından önü kesilerek silahlı saldırıya uğradı. Hastaneye kaldırılan Çiftçi, kurtarılamadı.
ADANA’da kamyonetle seyir halindeyken, otomobille takip eden kişiler tarafından önü kesilerek silahlı saldırıya uğrayan Ali Çiftçi (32), hayatını kaybetti.Olay, saat 17.00 sıralarında merkez Yüreğir ilçesi Çamlıbel Mahallesi’nde meydana geldi. Ali Çiftçi, kamyonetle seyir halindeyken, otomobille takip eden kişiler tarafından aracın önü kesildi.

Otomobilden inen şüpheliler, tabanca ile kamyonet içindeki Ali Çiftçi’ye peş peşe ateş etti. Saldırının ardından şüpheliler, otomobile olay yerinden kaçtı. Vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan Çiftçi, ihbar üzerine olay yerine sevk edilen ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Çok kan kaybettiği belirtilen Çiftçi, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Çiftçi’nin cansız bedeni, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu’nun morguna kaldırıldı.Cinayet şüphelilerini yakalamak için harekete geçen polis, olayla ilgili soruşturmaya çok yönlü olarak devam ediyor.
EĞİTİM
20 Nisan 2026SPOR
20 Nisan 2026EĞİTİM
20 Nisan 2026SPOR
20 Nisan 2026SPOR
20 Nisan 2026EĞİTİM
20 Nisan 2026EĞİTİM
20 Nisan 2026
1
Doğru emzirme yöntemleri nelerdir, sütün yettiği nasıl anlaşılır?
1667 kez okundu
2
Taylor Swift yeni albüm planları için düğmeye bastığını sosyal medyadan duyurdu!
1231 kez okundu
3
2021 yılına girerken yeni saç modelleri kendini göstermeye başladı.
1210 kez okundu
4
Bu kış kombinlere doyacağınız onlarca model ve onlarca detay.
1207 kez okundu
5
Takı ve makyaj uyumuna trend örnekleri sizler için derledik.
1161 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.