DOLAR 46,1448 0.03%
EURO 53,3609 0.13%
ALTIN 6.246,31-1,15
BITCOIN 2834184-2.98813%
Ankara
16°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

Yangın felaketi yaşayan bal üreticisine kovan desteği

Yangın felaketi yaşayan bal üreticisine kovan desteği

ABONE OL
28 Mayıs 2021 12:03
Yangın felaketi yaşayan bal üreticisine kovan desteği
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adana Büyükşehir Belediyesi Kozan’da yaşanan orman yangınında kovanları arılarıyla birlikte yanan bal üreticilerine kovan ve arı desteği verdi. Kırsal kalkınmaya ve üreticiye büyük önem veren Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, orman yangınında kovanlarıyla birlikte arıları yanan bal üreticilerini unutmadı.

ÜRETİCİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ

Bugüne kadar kırsal bölgelerdeki üreticilere çilek, lavanta, domates fidesi dağıtan, hayvancılıkla uğraşanlara silaj desteğinde bulunan, birçok konuda da üreticinin yanında olan Adana Büyükşehir Belediyesi, yangın felaketinde zarar gören bal üreticilerini unutmadı.

14 ARI YETİŞTİRİCİSİNE KOVAN DESTEĞİ

Kozan’da yaşanan orman yangını felaketinde  Çamlarca ve Çürüklü mahallelerinde kovanlar yandı. Yangın felaketinden zarar gören 14 yetiştiriciye 232 adet arılı, 100 adet arısız kovan desteği veren Adana Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Kalkınma Daire Başkanlığı, arı yetiştiricilerini mutlu etti.  Başkan Zeydan Karalar’a teşekkür eden arı yetiştiricileri, “Bu zor günlerimizde bizi yalnız bırakmayan Adana Büyükşehir Belediyesi’ne ve Başkan Zeydan Karalar’a teşekkür ederiz” dediler.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.