USTA ÖĞRETİCİLERİN UMUDU CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN’DA
“Türkiye büyük bir yol ayrımında!”
30.03.2023 - Perşembe 12:38
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, “Muhalefetin PKK’nın, FETÖ’nün, ABD’nin umudu haline gelmesi utanç verici! Türkiye büyük bir yol ayrımında. Türk milleti bu ölümcül farkı görüyor ve kararını buna göre verecek.” dedi.
Acılara duyarlı bir seçim süreci yürütülüyor
MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı’nın koordinasyonunda tüm teşkilatlar ve milletvekili aday adayları saha çalışmalarına MHP Genel Merkezi’nin daha önce bildirdiği kurallar çerçevesinde devam ediyor. Şubat ayında meydana gelen asrın felaketi depremler nedeniyle yaşanan acılara, mağduriyetlere son derece hassasiyet göstermek suretiyle yapılan çalışmalar büyük bir titizlik ve disiplin içinde gerçekleştiriliyor.
Başkan Kanlı, belediye başkanlarıyla istişare etti
Böyle hassas bir süreci yöneten MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, milletvekili aday adayları tanıtım törenine hazırlanırken belediye başkanlarıyla da bir araya geldi. İl Divan Kurulu Üyeleri Yeşim Akkaş, Hüseyin Zorba, Umut Polat, Sayım Azmaz, Mükremin Kara ve Şevki Kaya’nın da katılımlarıyla düzenlenen toplantıya Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Yumurtalık Belediye Başkanı Türkeş Filik, Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel, Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe iştirak etti.
“Biz ‘Başka Türkiye yok’ şuuruyla çalışıyoruz”
Toplantıda, devam eden seçim çalışmalarıyla ilgili sahadan alınan bilgiler ve planlamalar istişare edildi. Toplantı sonunda açıklamada bulunan MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, “Her seçimde olduğu gibi bu seçimde de belediye başkanlarımızın üstlendikleri misyon, yaptıkları ve yapacakları çalışmalar çok önemli. Bu öneme binaen sürekli istişare halindeyiz. Adana’da Milliyetçi Hareket’in, Cumhur İttifakı’nın başarısı için tüm gücümüzü sahaya yansıtmak adına ve ‘Başka Türkiye yok’ şuuruyla çalışıyoruz.”ifadesini kullandı.
14 mayıs seçimi neden önemli?
Seçimin önemine değinen Başkan Yusuf Kanlı “Hiçbir seçim bu kadar önemli olmamıştı. 14 Mayıs seçimine giderken bir tarafta, depremin yaralarını sarmak için gecesini gündüzüne katan, halkın refahını artırmak için çaba veren, Türkiye’yi küresel güce dönüştürmeyi misyon edinen Cumhur İttifakı; diğer tarafta umudunu Londra tefecilerine bağlayan, Türkiye’yi özerk eyaletlere bölmeyi, teröristleri hapisten çıkarmayı, milli savunma sanayini ve diğer büyük yatırımları durdurmayı görev bilen bölücü muhalefet var. Muhalefetin PKK’nın, FETÖ’nün, ABD’nin umudu haline gelmesi utanç verici! Türkiye büyük bir yol ayrımında. Aziz Türk milleti bu ölümcül farkı görüyor ve kararını buna göre verecek.” dedi.
TİMBİR Başkan Vekili Altıparmak kaleme aldı: “Terörsüz Türkiye raporunda neler olacak?”
Galatasaray’ın Nijeryalı yıldızı Victor Osimhen, attığı gollerle takımını sırtlıyor
TOBB tarafından müşterek konsey toplantısı yapıldı
“Kalbime Koy Ömrünü” Yayında: Volkan Arslan’dan Yeni Duygusal Hit
Bahçeli: “Terörsüz Türkiye’de provokatif çıkışlara rağmen sonuca gidiyoruz”
Muhtemel 11'ler; Rams Başakşehir, namağlup Fenerbahçe’yi konuk ediyor
Türkiye havalimanları yeni rekora imza attı: 11 ayda 229 milyon yolcu
Sinerji AŞ, EDEX 2025’ten güçlü dönüş yaptı
Yeşilay raporu: Her 3 kişiden 2’si sigaraya çocuk yaşta başlıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Bağımlılıkla mücadelede beraber olmalıyız”