Saçındaki beyazlık polise ipucu oldu...
Sungur çifti Belemedik'de nikah tazeledi
11.07.2021 - Pazar 09:12
DÜN HİZMETE AÇILDI BUGÜN NİKAH KIYILDI
Adana'nın Pozantı İlçe Belediye Başkanı Mustafa Çay, dün Belemedik Tabiat Parkında hizmete açtığı ahşap bungalov evlerde bugün nikah akdi gerçekleştirdi.
Adana Günaydın Gazetesi’nin Spor Müdürü Hüseyin Sungur, eşi Emine Sungur ile evliliklerinin 10. yılında nikah tazeledi. Çiftin nikahı son zamanlarda meşhur olan ve oldukça merak edilen Pozantı ilçesinin Belemedik Tabiat Parkında belediye tarafından inşa edilen ahşap bungalov evlerde yapıldı. Sungur çiftinin nikahını ise Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay kıydı.
Nikah cüzdanını Sungur çiftine takdim eden Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, "Gazeteci Hüseyin Sungur kardeşimin geçtiğimiz günlerde beni telefonla arayarak evliliklerinin 10'uncu yılında eşine sürpriz yapmak istediğini ve nikah tazelemek istediğini belirttiğinde ben de çok mutlu oldum. Bu sebeple iyi günde, kötü günde evet diyerek evlilik yolunda 10'uncu yıllarında tekrar nikah tazeleyerek birbirlerine evet diyen Sungur çiftine mutluluklar diliyorum" Dedi.
TİMBİR Başkan Vekili Altıparmak kaleme aldı: “Terörsüz Türkiye raporunda neler olacak?”
Galatasaray’ın Nijeryalı yıldızı Victor Osimhen, attığı gollerle takımını sırtlıyor
TOBB tarafından müşterek konsey toplantısı yapıldı
“Kalbime Koy Ömrünü” Yayında: Volkan Arslan’dan Yeni Duygusal Hit
Bahçeli: “Terörsüz Türkiye’de provokatif çıkışlara rağmen sonuca gidiyoruz”
Muhtemel 11'ler; Rams Başakşehir, namağlup Fenerbahçe’yi konuk ediyor
Türkiye havalimanları yeni rekora imza attı: 11 ayda 229 milyon yolcu
Sinerji AŞ, EDEX 2025’ten güçlü dönüş yaptı
Yeşilay raporu: Her 3 kişiden 2’si sigaraya çocuk yaşta başlıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Bağımlılıkla mücadelede beraber olmalıyız”