BİLGİ EVİ ÖĞRENCİLERİ KOMPOST TESİSİNDE
Yaz tatilinde Seyhan Belediyesi’nin Bilgi Evlerine devam eden çocuklara, belediyenin üretim alanlarında uygulamalı olarak doğa ve çevre bilinci aşılanıyor, atıkların geri dönüşüm yoluyla yeniden üretime kazandırılma çalışmalarını incelemeleri sağlanıyor.
BİLGİ EVLERİNDE YAZ TATİLİ YOK
Akif Kemal Akay başkanlığındaki Seyhan Belediyesi, gençlerin yaşamın her alanında donanımlı birer birey olabilmelerine yönelik eğitim çalışmaları yaz aylarında da aralıksız sürüyor.
KOMPOST TESİSİNDE FEN BİLGİSİ ATÖLYESİ
Yeşilyuva Bilgi Evi’ne devam eden gençlerin fen bilgisi atölye çalışması kompost üretim tesisinde gerçekleştirildi. Tesiste organik atıkların doğal yöntemlerle toprağı iyileştirme özelliğine sahip komposta nasıl dönüştürüldüğünü yerinde görüp inceleyen gençler, kompostun toprağa ve ürüne yararlarını öğrendi.
ÇOCUKLARA KOMPOST VE FİDE ARMAĞAN EDİLDİ
Atölye çalışmasında geri dönüşümün önemini ve yararlarını da bilgi dağarcıklarına yerleştiren gençlere evlerindeki çiçekler ve ağaçlar için kompost armağan edildi. Gençler, tesis bünyesinde kompostla yetiştirilen karpuzların hasadını Başkan Akay’la birlikte gerçekleştirirken, Başkan Akay gençlere çam fidesi armağan etti.
EĞİTİM
12 Mayıs 2026SPOR
12 Mayıs 2026EĞİTİM
12 Mayıs 2026SPOR
12 Mayıs 2026SPOR
12 Mayıs 2026EĞİTİM
12 Mayıs 2026EĞİTİM
12 Mayıs 2026
1
Çukurova Ankaralılar Derneği Kahvaltı da Buluştu
959 kez okundu
2
ÇÜ’de Çölyak Günü Farkındalık Etkinliği Düzenlendi
888 kez okundu
3
Sütcü “Teorik Bilgi, Sahada Güçlenir”
670 kez okundu
4
Adana’da sivil toplum ve eğitim camiası iftar sofrasında buluştu
659 kez okundu
5
Yavuz, “Pozantı alın teriyle yoğrulmuş güçlü bir dayanışma kültürüne sahip”
517 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.