Seyhan Belediye Meclisinde, 2021 Yılı Mali Yılı Taslak Bütçe görüşmelerinin son birleşimi dün Kemal Çelik başkanlığında gerçekleştirildi. Son maddelerin de tek tek oylanmasıyla Seyhan Belediyesi’nin tahmini gelir-gider bütçesi 740 Milyon Lira olarak kabul edildi.
SEYHAN’IN GELECEĞİNİ BİÇİMLENDİRECEK HİZMETLER
Başkan Akif Kemal Akay, Seyhan’da yurttaşların sorunlarını çözecek, ilçenin geleceğini biçimlendirecek hizmetler için oluşturulan bütçenin kabul edilmesinden dolayı tüm meclis üyelerine teşekkür etti.
BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ, BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ
Seyhan’ı çağdaş bir kent haline getirmek için Seyhan Belediyesi olarak meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum örgütleri ve Seyhanlılarla birlikte omuz omuza çalışacaklarını dile getiren Başkan Akay, “Covid-19 pandemisiyle geçen iki yıla yakın süre birçok güçlüğü de beraberinde getirdi. Hem pandemi hem de küresel ekonomik gelişmelere bağlı olarak önümüzde yine zorlu bir dönem bizi bekliyor. Karşılaşacağımız tüm zorluklara karşın Seyhan’a ve Seyhanlı hemşehrilerimize en iyi hizmeti hep birlikte üreteceğiz. Çünkü birlikte güçlüyüz ve birlikte başarabileceğimizi biliyoruz” dedi.
YOLUMUZ AÇIK OLSUN
Tahmini bütçeyle ilgili oylamalarda bazı maddelerin oyçokluğuyla geçtiğine işaret eden Başkan Akay, “Bu maddelerde çekimser kalan ya da ret oyu veren meclis üyelerimizin uyarılarını göz ardı etmeyeceğiz. Uyarıları ve eleştirileri değerlendireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Seyhan’ı birlikte yöneteceğiz ve inanıyoruz ki yine birlikte başaracağız. Hepimizin yolu açık olsun. Allah yardımcımız olsun. 2022 yılı bütçemiz hayırlı olsun” diye konuştu.
EĞİTİM
14 Mart 2026SPOR
14 Mart 2026EĞİTİM
14 Mart 2026SPOR
14 Mart 2026SPOR
14 Mart 2026EĞİTİM
14 Mart 2026EĞİTİM
14 Mart 2026
1
Yabancı ilgisini üzerine çeken yerli hisseler
63428 kez okundu
2
HSBC, havacılık hisselerini mercek altına aldı
1721 kez okundu
3
Gardenkoala Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Fatih Çiçek’ten 8 Mart Mesajı
150 kez okundu
4
Bilgiç, “Vergi sorumluluğu kalkınmanın bir parçasıdır”
39 kez okundu
5
Jeopolitik riskler altını uçurdu
32 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.