Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB), yerel yönetimlerde iş birliğini ve dayanışmayı güçlendirmeyi hedefleyen en önemli kuruluşlardan biri olarak faaliyetlerini sürdürüyor. Bu kapsamda, TDBB’nin “7. Olağan Genel Kurul Toplantısı” büyük bir katılımla gerçekleştirildi. Genel Kurula, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanı Mustafa Demir ve Türk Devletleri ile İlişkiler Başkanı Kürşad Zorlu da katılarak sürece destek verdi.
Afyon Şuhut’ta aranması bulunan iki şahıs yakalandı
Toplantıda, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, oy birliğiyle yeniden TDBB Başkanlığına seçildi. Başkan Altay’a yeni dönemde başarılar diler, TDBB çatısı altında gerçekleştireceği çalışmalarda üstün başarılar temenni ederiz.
Bu önemli genel kurulda Afyonkarahisar Sandıklı Belediyesi de tarihi bir başarıya imza attı. Sandıklı Belediye Başkanı Adnan Öztaş’ın da katılım sağladığı toplantıda, Sandıklı Belediyesi, 30 ülkeden 1235 üye belediyenin bulunduğu dev bir organizasyon olan TDBB’nin Denetleme Kurulu Üyeliğine seçildi.
Bu üyelik, Sandıklı Belediyesi’nin uluslararası düzeydeki etkinliğinin ve temsil gücünün önemli bir göstergesi olarak değerlendirildi. Belediye Başkanı Adnan Öztaş, bu süreçte desteklerini esirgemeyen tüm TDBB üyelerine teşekkür ederek, Sandıklı’yı en iyi şekilde temsil etmek için çalışmalarına ara vermeden devam edeceklerini belirtti.

EĞİTİM
11 Mart 2026SPOR
11 Mart 2026EĞİTİM
11 Mart 2026SPOR
11 Mart 2026SPOR
11 Mart 2026EĞİTİM
11 Mart 2026EĞİTİM
11 Mart 2026
1
Alanya Aksaraylılar Platformu’ndan Geleneksel İftar Yemeği
384 kez okundu
2
Gardenkoala Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Fatih Çiçek’ten 8 Mart Mesajı
148 kez okundu
3
Sarıçam Belediyespor’da Hedef Süper Lig…
95 kez okundu
4
Başkan Çay’dan Personele İkramiye!
83 kez okundu
5
Öztürk Ailesinden Geleneksel İftar Programı…
55 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.