ADANA’da seyir halindeyken çelik bariyeri aşıp, refüjdeki ağaçlara çarpan TIR’ın sürücüsü Ercan Büyükakkaş (61), hayatını kaybetti. Bölgede inceleme yapan polis ve sağlık ekipleri, Büyükakkaş’ın kalp krizi geçirip, hayatını kaybettikten sonra kazanın yaşandığı ihtimali üzerinde duruyor.Kaza, saat 21.00 sıralarında merkez Sarıçam ilçesi Tarsus-Adana- Gaziantep (TAG) Otoyolu Acıdere Mahallesi yakınlarında meydana geldi.

Ercan Büyükakkaş yönetimindeki mermer tozu yüklü 51 ABU 358 plakalı TIR, iddiaya göre kontrolden çıkıp, çelik bariyeri aşarak refüjdeki ağaçlara çarptı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, vücudunda herhangi bir yara bulunmayan sürücü Büyükakkaş’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Polis ve savcının kaza yerinde yaptığı çalışmanın ardından Büyükakkaş’ın cansız bedeni, Adana Adli Tıp Kurumu’nun morguna kaldırıldı. Polis ve sağlık ekibinin ilk incelemesinde, direksiyon başında kalp krizi geçirip, hayatını kaybettikten sonra kaza yaptığı ihtimali üzerinde durulan Büyükakkaş’ın kesin ölüm nedeni, yapılacak otopsinin ardından netlik kazanacak.Polis, kazayla ilgili soruşturmaya devam ediyor.
EĞİTİM
07 Mart 2026SPOR
07 Mart 2026EĞİTİM
07 Mart 2026SPOR
07 Mart 2026SPOR
07 Mart 2026EĞİTİM
07 Mart 2026EĞİTİM
07 Mart 2026
1
Doğru emzirme yöntemleri nelerdir, sütün yettiği nasıl anlaşılır?
1652 kez okundu
2
Taylor Swift yeni albüm planları için düğmeye bastığını sosyal medyadan duyurdu!
1218 kez okundu
3
2021 yılına girerken yeni saç modelleri kendini göstermeye başladı.
1180 kez okundu
4
Bu kış kombinlere doyacağınız onlarca model ve onlarca detay.
1177 kez okundu
5
Takı ve makyaj uyumuna trend örnekleri sizler için derledik.
1146 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.