Antalya Serik İsmail Oğan Stadı’ndaki mücadelede Kumluca ekibine galibiyeti getiren goller, 52. dakikada Tolga Topaloğlu ve 88. dakikada Ersin Işık’tan geldi.
Maç boyunca sergilediği etkili performansla dikkat çeken Kumluca temsilcisi, sahadan galip ayrılarak taraftarlarına büyük bir sevinç yaşattı.
Karşılaşmayı, Kumluca Belediye Başkanı Mesut Avcıoğlu, Kumluca Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Öztürk, MHP Kumluca İlçe Başkanı Ömer Tekin, Kumluca Belediye Meclis Üyesi Samet Atalay ve çok sayıda taraftar tribünlerden takip etti.
Öte yandan mücadeleyi tribünden izleyen bir diğer isim olan Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran ve eşi Hasan Can Caran, Korkuteli Belediyespor’u desteklemek üzere karşılaşmada yer aldı.
Karşılaşmada ayrıca Serik Belediye Başkanı Kadir Kumbul da protokoldeki yerini aldı.
2025 FIA Avrupa Baja Kupası Çanakkale’de
Bu önemli galibiyetin ardından Kumluca Belediyespor, gelecek sezonda da Bölgesel Amatör Lig’de mücadelesini sürdürecek.
EĞİTİM
14 Mart 2026SPOR
14 Mart 2026EĞİTİM
14 Mart 2026SPOR
14 Mart 2026SPOR
14 Mart 2026EĞİTİM
14 Mart 2026EĞİTİM
14 Mart 2026
1
Cristiano Ronaldo’nun akıllara zarar tüm kariyerinin istatistiğini çıkardık !
1386 kez okundu
2
NBA’da Doğu ve Batı arasında maç bu yıl olmayacak, detay haberimizde.
1009 kez okundu
3
Diabate’ye Trabzonspor yönetiminden kesik! .
823 kez okundu
4
En fazla kızaran takım Antalyaspor! Tam 5 futbolcu….
709 kez okundu
5
Galatasaray’a kötü haber! Monaco’dan flaş Onyekuru kararı.
678 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.