1,5 yaşındaki Avcılar’da 1,5 yaşındaki kızına çamaşır suyu ve deterjan enjekte ettiği için tutuklanan ve çocuğun bedenini jiletle kestiği belirlenen annenin yargılandığı davada akli denge raporu okundu. Adli Tıp Kurumu raporuna göre cani anne Ezgi Korucu’nun akli dengesinin yerinde olduğu ortaya çıktı.
Avcılar’da 1,5 yaşındaki kızının vücudunun farklı yerlerini jiletle kestiği ve şırınga batırdığı iddiasıyla hakkında “çocuğa karşı tasarlayarak, canavarca hisle eziyet çektirerek kasten öldürmeye teşebbüs” suçundan 20 yıla kadar hapis cezası istenen anne Ezgi Korucu’nun yargılanmasına devam edildi.
Sanık Ezgi Korucu’nun Adli Tıp Kurumu’ndan gelen raporda akıl sağlığı yerinde olduğu ve cezai ehliyeti olduğu anlaşıldı. Bakırköy 8’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davaya tutuklu sanık Ezgi Korucu Ses ve Görüntü Bilişim Sistemiyle (SEGBİS) katılırken taraf avukatları duruşma salonunda hazır bulundu. Duruşmada söz verilen sanık Ezgi Korucu, “3 yıldır işlemediğim bir suç için tutukluyum. Tahliyemi talep ediyorum” dedi.
Adli Tıp Kurumu’ndan gelen raporda sanık Ezgi Korucu’nun akıl sağlığı yerinde olduğu ve cezai ehliyeti olduğu belirlendi. Mahkeme heyeti eksiklerin giderilmesi için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.
EĞİTİM
14 Mart 2026SPOR
14 Mart 2026EĞİTİM
14 Mart 2026SPOR
14 Mart 2026SPOR
14 Mart 2026EĞİTİM
14 Mart 2026EĞİTİM
14 Mart 2026
1
Korsan otoparkçılık yapan 2 zanlı yakalandı
21 kez okundu
2
Arkadaşının evinde tabancayla öldürüldü…
20 kez okundu
3
Adana’da 12 torbacı tutuklandı…
18 kez okundu
4
Adana’da tırla çarpışan ekip aracındaki iki polis yaralandı
18 kez okundu
5
3 kişinin yaralandığı silahlı saldırıların firarisi yakalandı
17 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.