DOLAR 44,0917 0.03%
EURO 51,0721 -0.3%
ALTIN 7.265,63-0,48
BITCOIN 29884960.97971%
Ankara

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

İstanbul'da 1 Mayıs tedbirleri: Bazı yollar trafiğe kapatıldı
  • HDH Medya
  • Gündem
  • İstanbul'da 1 Mayıs tedbirleri: Bazı yollar trafiğe kapatıldı

İstanbul'da 1 Mayıs tedbirleri: Bazı yollar trafiğe kapatıldı

ABONE OL
1 Mayıs 2025 18:45
İstanbul'da 1 Mayıs tedbirleri: Bazı yollar trafiğe kapatıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul Valiliği, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kapsamında kent genelinde alınan güvenlik ve ulaşım tedbirlerini açıkladı. Taksim Meydanı ve çevresine çıkan yollar trafiğe kapatılırken, bazı metro ve metrobüs hatlarında da seferler durduruldu.


Ali Yerlikaya: 1 Mayıs’ta 79 ilimizde 127 açık hava toplantısı müracaatına izin verildi

Taksim Meydanı’na araç ve yaya girişleri engellenirken, Beyoğlu, Şişli, Beşiktaş, Kadıköy ve Kartal gibi ilçelerde de bazı ana arterler geçici olarak trafiğe kapatıldı. Polis ekipleri, bölgeye ulaşmak isteyen vatandaşları alternatif güzergâhlara yönlendiriyor.

Toplu ulaşımda kapsamlı kısıtlama

İstanbul’da 1 Mayıs kapsamında toplu taşıma sisteminde de düzenlemelere gidildi. Metro İstanbul’un yaptığı açıklamaya göre, M2 Yenikapı-Seyrantepe-Hacıosman hattında Vezneciler, Haliç, Taksim, Şişhane, Osmanbey, Mecidiyeköy, Gayrettepe ve Zincirlikuyu istasyonları kapatıldı.

Ayrıca, M11 Gayrettepe-İstanbul Havalimanı hattında Gayrettepe istasyonu, M7 İstoç-Yıldız hattında ise Kağıthane ile Yıldız arasındaki tüm duraklar hizmet dışı bırakıldı.

Metrobüs ve Marmaray’da da değişiklik

Valilik açıklamasına göre, Çağlayan, Mecidiyeköy ve Zincirlikuyu metrobüs durakları ile Marmaray’ın Sirkeci istasyonu çift yönlü olarak geçici süreyle kapatıldı.

Yetkililer, vatandaşlara yolculuklarını planlamadan önce resmi duyuruları takip etmeleri ve alternatif güzergâhları kullanmaları uyarısında bulundu.

Kutlamalar Kadıköy ve Kartal’da

İstanbul Valiliği, 1 Mayıs kutlamalarının Türkiye Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) tarafından Kadıköy Rıhtım Meydanı’nda, Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (TÜRK-İŞ) tarafından ise Kartal Meydanı’nda düzenleneceğini duyurdu.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.