CHP’de değişim süreci ile birlikte partinin başına gelen Genel Başkan Özgür Özel, günler öncesinden İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i ziyaret edeceğini duyurmuştu.
İyi Parti’deki yolsuzluk krizi nedeniyle ertelenme ihtimali olan görüşme bugün gerçekleşti.
İlk görüşmeye Akşener ev sahipliği yaptı
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İyi Parti Genel Başkanı Merak Akşener ile İyi Parti Genel Merkezi’nde bir araya geldi.
CHP Lideri Özel’e; CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke, Genel Başkan Yardımcıları Gökhan Zeybek, Gül Çiftçi ve Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın eşlik etti.

İSTANBUL VE ANKARA’YA KARŞILIK ADANA..
Ancak bu görüşme her iki parti ve olası ittifak açısından önem arz ediyor. İYİ Genel Merkezi’nde gerçekleşen görüşmenin gündeminde başta Ankara ve İstanbul olmak üzere yerel seçimlerde olası işbirliği alternatifleri konuşuluyor.
Güvenilir kaynaklardan edinilen bilgilere göre Meral Akşener İstanbul ve Ankara’da CHP adaylarının desteklenmesine karşılık Adana’nın İYİ Parti’ye bırakılmasını istiyor. Bu ihtimalin gerçekleşmesi halinde Akşener’in kafasındaki ismin Mehmet Ali Bilici olduğu öğrenildi.
Bilindiği gibi Akşener, seçim mağlubiyetinden sonra ikinci kez masayı yıkıp ittifakı dağıtırken ‘Seçimlere kendi adaylarımızla gireceğiz’ açıklaması yaparak kapıları kapatmıştı.
EĞİTİM
12 Mayıs 2026SPOR
12 Mayıs 2026EĞİTİM
12 Mayıs 2026SPOR
12 Mayıs 2026SPOR
12 Mayıs 2026EĞİTİM
12 Mayıs 2026EĞİTİM
12 Mayıs 2026
1
Diyarbakır Milletvekili Ataman’dan katil Netanyahu’ya sert tepki: Kudüs’ü yeniden fethettirirsiniz
364 kez okundu
2
“Rantçılarla, Kara Paracılarla, Tefecilerle Barıştınız, Bir Esnafla Barışamadınız”
356 kez okundu
3
Adana valiliğinin bahçesinde 36 turunç ağacı toprakla buluştu
327 kez okundu
4
Anahtar Parti Yüreğir Teşkilatı Köy Köy Geziyor…
301 kez okundu
5
Dereboğazı krizi büyüyor: Zabun’un “sınır değişsin” önerisi Burdur’u karıştırdı
291 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.