BHA-MİAHABER
Hatay’ın Yayladağı ilçesinde düzenlenen 22. Geleneksel Kültür Sanat ve Aba Güreşi Festivali sona erdi. Festivale katılan Vali Mustafa Masatlı, şampiyonanın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, derece alan sporculara madalyalarını takdim etti….

Yayladağı Belediyesi, Yayladağı Kaymakamlığı ve Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu (TGGF) tarafından Devrent Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen ve 21 ilden 900 sporcunun katıldığı Aba Güreşi Türkiye Şampiyonası’nda rakibi Ufuk Yılmaz’ı yenen Enes Bandırma başpehlivan oldu.

TEBRİK ETTİLER
Hatay Valisi Mustafa Masatlı ve Yayladağı Kaymakamı Halil Yazıcı, dereceye giren sporculara madalyalarını ve ödüllerini takdim etti. Öte yandan güreş ağası Doç. Dr. Cihat Yaycı’ya da teşekkür plaketi verildi.
EĞİTİM
21 Mayıs 2026SPOR
21 Mayıs 2026EĞİTİM
21 Mayıs 2026SPOR
21 Mayıs 2026SPOR
21 Mayıs 2026EĞİTİM
21 Mayıs 2026EĞİTİM
21 Mayıs 2026
1
Doğru emzirme yöntemleri nelerdir, sütün yettiği nasıl anlaşılır?
1675 kez okundu
2
Taylor Swift yeni albüm planları için düğmeye bastığını sosyal medyadan duyurdu!
1241 kez okundu
3
2021 yılına girerken yeni saç modelleri kendini göstermeye başladı.
1235 kez okundu
4
Bu kış kombinlere doyacağınız onlarca model ve onlarca detay.
1233 kez okundu
5
Takı ve makyaj uyumuna trend örnekleri sizler için derledik.
1170 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.