Uluslararası ve TÖMER Öğrencileri İçin Oryantasyon Düzenlendi
El Ele Gönül Gönüle Başkan
16.11.2022 - Çarşamba 09:05
BAŞKAN KOCAİSPİR TALEPLERİ İLK AĞIZDAN DİNLİYOR
Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir’in başlattığı ve mahalle ziyaretlerini kapsayan ‘Akşam Çayı Buluşmaları’ programı Dervişler Mahallesi ile devam etti.
İlçede yaşayan vatandaşların sorunlarını dinlemek, birlikte çözüm bulmak ve Yüreğir Belediyesi’nin genel faaliyetleri hakkında bilgileri Yüreğirlilerle paylaşmak adına, Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir’in uygulamaya koyduğu, ‘Akşam Çayı Buluşmaları’ programları Dervişler Mahallesi ile devam etti. Programda başkan yardımcıları ve birim müdürleri Başkan Kocaispir’e eşlik etti.
Mahalle sakinlerini birebir dinleme fırsatı bulduklarını kaydeden Başkan Kocaispir, “Bu buluşmaları çok önemsiyoruz, çünkü bizlere güç veren, işlerimizde bizleri yönlendiren ve motive eden sizlersiniz. Sizleri dinlemek, mahallemizin sorunlarına çözüm olmak için ben ve tüm mesai arkadaşlarım bu akşam buradayız.” dedi.
Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği programda çocuklar da unutulmadı. Atlıkarınca ve yüz boyama etkinliği ile keyifli vakit geçiren çocuklara pamuk şeker, şerbet ve patlamış mısır ikram edildi. Toplantı boyunca söz alarak talep ve önerilerini ileten mahalle sakinleri, yapılan hizmetler ve çalışmaları için Başkan Kocaispir’e teşekkür etti.
Meteoroloji’den kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı
Samsunspor’da sürpriz ayrılık: Thomas Reis dönemi sona erdi
Taksilerde yeni dönem: “Mali cihaz” ve kart zorunluluğu
Ankara’da suç örgütüne darbe: 23 tutuklama
Sağlık Bakanı Memişoğlu: Günlük 3 milyon vatandaş ücretsiz ve kaliteli sağlık hizmeti alıyor
Ağıralioğlu: Koca TBMM'yi Kandille muhatap edecekler
Sağlık Bakanı Memişoğlu'ndan "Önce sağlık, daima sevgi" paylaşımı
Papara Park’ta dev randevu: Trabzonspor - Fenerbahçe
Satılık konut ilanlarında zorunlu doğrulama uygulaması başlıyor
Ramazan öncesi gıdada fiyat istikrarı için ortak adım